|
собирање на поговорки |
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Големиот човек ја покажува својата големина со начинот како постапува со малите луѓе.
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ни самиот бог, не му суди на човекот пред смртта
|
|
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ako se ti odi od raka ne se raduvaj previse
brzo kje mine Изменето од mikus |
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сепак се врти
|
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koj na drug dupka kopa-samiot vo nea paga
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не се жали заради снегот на соседовиот покрив додека не си го исчистиш пред својот праг
|
|
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da umre sosedot-da mu ja zemam kozata!
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не пресудувај пред да ја ислушаш и другата страна
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
коцката е фрлена
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секој човек што ќе го запознаам, на некој начин вреди повеќе од мене,поради тоа што од секого по нешто научувам. |
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jazikot nema koski, ama koski krsi..
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не го прави на друг она што несакаш те*е да ти го прават
|
|
|
|
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Daleku od oci daleku od srce!
|
|
|
|
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Насмевката е одмор за уморните, светлина за малодушните, сонце за жалните, лек за скршените
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <12345 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |