![]() |
|
Не сакам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8485868788 105> |
Автор | ||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
дај боже да е така....
![]() |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
|
Не сакам љубовни проблеми (мислам дека такви има НРГМКД)
![]() |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
![]()
ЕнЕрЏи, брат, не ми се секирај..... знаеш, кога некоја личност ни се допаѓа со секоја нејзина позитивна страна се убедуваме дека ТАА Е ТАА ВИСТИНСКАТА! Ако успееш тоа да го прифатиш уште вечерва, ќе ти биде навистина мноооогу лесно и ќе можеш барем да смириш малце душа ![]() Последен пати ко ми се случи вакво нешто, тоа сам си го прикажав како триумф и си се радував (си се лажев) дека се ослободив од уште една безуспешна ствар ![]() Ај батко, ќе се нареди сето како што треба.... или ќе се врати старата или ќе дојди нова уште подобра ![]() во овие моменти излези низ град, побарај си го друштвото и мисли на сите други луѓе на кои му значиш... еве како на пример мене , иако не се познаваме во живо ![]() ![]() Изменето од volkswagen - 05.Јануари.2010 во 21:31 |
||
![]() |
||
Andjelina ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
не сакам...подмрзнати тротоари
![]() ![]() ![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
|
Да не се слизна случајно ![]() ![]() ![]() Изменето од volkswagen - 05.Јануари.2010 во 21:58 |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
|
случајно...да...се истегнав ко клен
![]() |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
![]() |
||
|
![]() ![]() Изменето од volkswagen - 05.Јануари.2010 во 22:04 |
||
![]() |
||
Испрати лична порака
Најди пораки од член
|
кај баш на раскрсница
![]() |
||
|
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
ne sakaaaaaaaaaaaaaaam
![]() anonimni javuvanja ![]() |
||
![]() |
||
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
|
Не сакаааам ... коледарски огнови...насекаде се дерат...врескаат...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
ако си била истопорена на 12-ка штикла, мака ми е што не сум те гледала од некаде... ![]() не сакав да кажам ама... има ваква тема ![]() |
||
![]() |
||
|
кожата ми се ежи од вакви ствари.... милион пати во едно зимо се трескам и тоа пред куп девојчиња што ќе се смеат и смеат и смеат, па после ќе ме лаат и лаат и лааат до каде ќе стигнат |
||
![]() |
||
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
|
ова беше интерна шала
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() знам де.... немај гајле... никој не сака такво нешто.... само се чудам, кај и отиде модераторската функција? ![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 8485868788 105> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |