|
Ајде да играме личноста под мене. |
Внеси реплика | страница <1 125126127128129 321> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знаеш де и ти
лпм го сака тоа? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ааааа.... пак ти под мене
кое бре да го сакам? Јас што сум сам или ти што си сама? Мразам да сум сам, ама од друга страна можам по цели денови да правам што сакам (ама утеха) , а ти не сакам да бидеш сама... најди си некој фраер, а тој што го спомнавме да го ошамариш обавезно лпм... едно безобразно прашање... кога имеше последно секс? (ај сега кој ќе има стискаец да пиши...) Изменето од volkswagen - 05.Јануари.2010 во 21:38 |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добра ти е утехата...
Личноста под тебе, не е сексуално активна лпм ќе одговори на поставеното прашање од волс? |
|
|
igi 3
Сениор KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pred da mu dojde menziso
LPM saka pusenje |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
иги ама ме насмеа
нејќе ни пушење цигари, ни онакво пушење во филмовите за возрасни лпм може да зборува отворено за сексот? |
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има време де, ќе порасниш
иначе, апсолутно, бејби зависи со кого В мало на врснициве му имам држено предавања за градбата на женското тело... па морав, единствен бев што имав нет и можев се да видам лпм: а ти? Изменето од volkswagen - 05.Јануари.2010 во 22:02 |
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можам отворено да зборувам за сексот, а инаку јас што имам видено во врска со женското тело ехееееее..... ти можеш само да си замислиш
лпм свири некој инструмент? |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Аман бе чупе, што толку...
иначе... да да да да да.... имам кажано и порано... металец без гитара не можи во никој случај... пошто го „испеков“ тој инструмент преминав и на синтисајзер/пиано сега, па ќе видиме до кај ќе стасаме.... лпм: сакаш ли Литиум да добие модераторска функција? мислам дека заслужува чупето |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da... mislam deka treba administratorska ne moderatosrka funkcija...
lpm palese ogan za kolede?
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не
лпм... кога стана сабајлево? |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дванаесет и нешто
лпм кој слуша од мак. естрада!? П.С Сваро, и ја сакам Литиум да биде модератор...Заслужено би било |
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами.... никој посебно, сите што ќе налетаат на радио
лпм: што марка ти е маусот? (глупаво пршање, нели) едит: Литиум не може админ, ама мора да стане модератор.... стварно и е повеќе од заслужено.... развртете низ нејзините мислења и ќе видите дека се е беспрекорно Изменето од volkswagen - 06.Јануари.2010 во 13:13 |
|
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Приглупо прашањеПојма немам
Од кога ти е компјутерот!? Колку е стар? |
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
имааааааа... ехе хееее
лпм: вечерва ќе вртите кора со паричка или на василица? |
|
Внеси реплика | страница <1 125126127128129 321> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |