|
ВМРО-ДПМНЕ или СДСМ? |
Внеси реплика | страница <1 2526272829 95> |
Автор | ||||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
aha...znaci treti nema sansa
|
||||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||||
DelijaSkopje
Сениор Регистриран: 13.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 1580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Оп пак рипнало... 58:53
|
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
милег полека бре со пофалбите, барем пишувај ги кај што треба и како што треба |
||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
го рзбирам твојот став, но искажувај го правилно и не реплицирај секому без потреба, глеј да биде поврзано, искрено мене воопшто не ми е гајле за анкетата или за тоа каква била „реалноста“, не ти реплицирав за тоа каква била анкетата, не биди нападен |
||||
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Милег, ако продолжиш да спамираш секојдневно со истите постови знаеш што следува.
|
||||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
A koi se tie tretite?????????
Stvarno bi sakal da ima i treti, i cetvrti i peti, ama momentalno ima samo dva politicki subjekti vo MK. Za ednite SDSM, mojot glas i glasovite od mojata familija nikogas i ne odele, ama ovie segasnive se golemo razocaruvanje. Ekonomija nula, investicii isto taka, a ovie dve raboti se osnoven preduslov za narodot da moze da pocne da dise nekako. So e sega, ke pravime anketi za politicari i partii koi se izdisani, i ne pokazale rezultati. Jadna e nasata idnina so ovie dve garnituri. |
||||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Викам јас типов „милег“ е СДСМ-овец облечен во ВМРО-вска кожа па тропа ли тропа. Која анкета, и која реалност? СДСх би летале од радост да е реалноста таква каква што ти ја кажуваш или „потврдуваш“ т.е. 58:53. Во таков случај одма би рипнале да бараат предвремени избори. Анкетата на форумов е далеку од методолошките анкети што ги прават Галуп, ИРИ и другите агенции каде што соодносот е приближно ист како и на последните два циклуси на избори т.е. е 3 спрема 1. |
||||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
|
||||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Припадни на НВО.
Неопределен сум. Но, и едните и другите се исти........... Ни треба трета опција ако сакаме да не биде и да ни ја биде државата, инаку отидовме ЈАБАНА.............. |
||||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
За трета опција си има посебна тема, тука за конкретните две што се посочени во насловот.
|
||||
novace
Сениор Регистриран: 06.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 3067 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Така е..доста со лелекање и пискотници по (неповратно или) изгубената со децении власт??
Затоа јас ќе зборувам САМО за двете овдеспоменати партии..
Затоа што едната е (сеуште) ГРОГИ..другата..иако нејќе..или губи здив навидум ..изгледа ќе„мора„ да продолжи со владеењето..
Во недостаток на поинаква ..од сите досега видени и испробани кај нас...
|
||||
Не сум доктор , ама стално сум опкружен со пациенти
|
||||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Исти играчи само го менуваат дресот по лична потреба ( секоја чест на исклучоците)
|
||||
Внеси реплика | страница <1 2526272829 95> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |