|
Зошто луѓето не се искрени |
Внеси реплика | страница <1 5556575859 74> |
Автор | ||
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Potpolno se slozhuvam. Ova se sovpagja so mislata deka sekoj zbor ne e za sekoi ushi. Tokmu zatoa prosvetlenite lugje ne kazhuvale s'e na sekoj chovek, iako bile povikuvani toa iskreno da go storat. Znaenjeto i iskrenosta sekogash ostanuvale za lugje koi bile spremni i koi mozhele da go nosat nivniot tovar. Изменето од Messenger - 01.Јануари.2010 во 20:31 |
||
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ај среќна нова месс... и би додал и на луѓе што ни значат...
|
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
Dani79
Група Регистриран: 24.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Доколку сите го кажеме она што го мислиме, светот би бил премногу бучен
Селекција на она што го кажуваме е неопходна Според мене постои разлика помеѓу премолчување и намерно обманување и искривување на вистината т.н манипулација |
||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Многу е лесно да се биде неискрен, ете и со помош на ситни лаги. Искреноста, би требало да ја повежбаме,особено со себеси. Сигурно дека ќе се чуствуваме посигурни во себе кога нема да има што да криеме.... |
||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
o da znaes kolku e tesko da si neiskren so nekoj sto go sakas a ne sakas da go povredis |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сеуште немам сретнато човек кој сака да ја чуе вистинската вистина. Полесно му е секому да ја прифати својата вистина, онаа која сака да ја чуе.Чик кажи му некому искрено што мислиш па ке си ги сносиш долго последиците на искреноста.
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Понекогаш вистината кажана во погрешно време е полоша и од лагата
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
se slozuvam so ova............ |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nekoi lugje se svesni za toj fakt
pa zatoa ne se iskreni no se GOLEMI LUGJE |
||
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Najdobrite luge... toa se onie koi kon sebe
se najstrogi i koga im go prostuvaat na drugite ona sto nikogas ne bi si go prostile sebesi!!! |
||
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Faktot deka imame neprijateli.......
dokazuva dovolno jasno deka imame i zaslugi za toa... |
||
||
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sekogas se naogja opravduvanje za neiskrenosta kon drugite .... sekogas postoi toa famozno "Zatoa" ..... No neiskrenost kon samiot sebe e nesto neoprostivo zatoa sto taka se odi vo nedozvolen minus .....ziveenje vo zabluda .....
|
||
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Edinstvena nagrada za dobrite kvaliteti se dobrite kvaliteti
Edinstven nacin da imas prijatel e da bides prijatel.... |
||
||
Внеси реплика | страница <1 5556575859 74> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |