|
Песната е да ти каже тоа што... |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 43> |
Автор | ||
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bravoooo....
|
||
tuka nekade....
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ti se bendisa vivi ?
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zar je vazno ko su ljudi
i ko sam ja kad ljubim samo jednu bez imena a bilo je samo jednom i nikada sad daleko od tvojih usana i pogleda rekla si da cemo sve, opet ponovo ako bude nam sudjeno ja zauvijek bicu tu, zaklet na ljubav cekacu reci mi gdje da nadjem te i dolazim, dolazim zauvijek bicu tu samo na tebe cekacu reci mi gdje si nestala da znam, zeno bez imena dugi dani igra sudbine kad ne ide tvoje ime drugom malo je a meni je sve ПЕСНАВА,................. ах..... ме убива полека лагано |
||
|
||
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
RUZICA SI BILA SADA VISE NISI, RUZICA SI BILA, MOJA AL NIJE ZA TEBE DIVLJA KUPINA I COVEK KAO JA BOG MI DAJE BOG MI ODNOVSI RUZICA SI BILA SADA VISE NISI S VREMENA NA VREME KAO DA CIJEM STOPE KO DA IDES PREKO MOG PRAGA S VREMENA NA VREME AL ZNAM DA NEMAM PRAVA TI NISE VISE MOJA DRAGA..... |
||
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
||
joki
Сениор Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Точачиња.
|
||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
valdo janevski - mavrovska belina
|
||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
||
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ima nesto u tom sto me neces Ima nesto u tom sto me neces |
||
|
||
SkorpijA
Сениор Регистриран: 25.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1692 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gnem ginem da ti skinem haljunu sto susti ako ako neka ginem poginucu muski BAJA |
||
|
||
Стеве
Група Регистриран: 16.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 37 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da vi ibam mater na turbofolkerit selski
ROCK"N"ROLL is still alive PUNK is not dead |
||
Живеј го животот како што мораш,а не како што сакаш. - Џим Морисон
2 работи се бескрајни:вселената и човековата глупост,но за вселената не е сигурно. - Алберт Ајнштајн |
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zena bez imena
i ko sam ja kad ljubim samo jednu bez imena a bilo je samo jednom i nikada sad daleko od tvojih usana i pogleda rekla si da cemo sve, opet ponovo ako bude nam sudjeno ja zauvijek bicu tu, zaklet na ljubav cekacu reci mi gdje da nadjem te i dolazim, dolazim zauvijek bicu tu samo na tebe cekacu reci mi gdje si nestala da znam, zeno bez imena dugi dani igra sudbine kad ne ide tvoje ime drugom malo je a meni je sve Изменето од hektor |
||
|
||
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
JEDINA cinim sve,mislim najbolje za nas,krijem se,mislim ne treba da znas Jedina,istina nije da si jedina,a trebalo bi jer si najbolja izmegdzu ljubavi i nas gde ja laz i istiana. dobro znam,svaki dodir tvoj i glas,al gubim se,ONA izmedzu je nas kad vino popijem razum izgubim sve zaboravljam i nista ne vidim i tebe dodirnem drugoj ime dozivam aaa PIJAN TI DUSU OTVARAM
|
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Za Ljiljanu - Toma Zdravkovic
ne lomite mladu granu Ostavite cvetna polja ostavite cvetna polja nek cvetaju za Ljiljanu (2x) Ref. Ljubavi su mnoge bile kao vatra mladost planu sve sto osta od zivota ja bi dao za Ljiljanu sve sto osta od zivota ja bi dao za Ljiljanu Ne pevajte pesme njene ne dirajte staru ranu pet godina ja negujem pet godina ja jos cuvam jednu ruzu za Ljiljanu Pet godina ja jos cuvam pet godina ja negujem jednu ruzu za Ljiljanu Ref. Ostvaricu snove svoje kada hladne kise stanu Kad s'prolecem ozelene cvetna polja za Ljiljanu cvetna polja za Ljiljanu (2x) Ref. Ja bi dao za Ljiljanu mmm za Ljiljanu uuu za Ljiljanu |
||
|
||
SkorpijA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Zovi me nekad kada si sama Zeljko Joksimovic_Zovi me |
||
|
||
монте кристо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ledja o ledja
ovo ne ide na bolje i vec dugo tvoj dodir sluti na kraj da li imas taj osecaj Nocas veceru spremicu i tvoj pogled izdrzacu i dok ugasim svetlo kao dlanom o dlan bice sve jasno kao dan Ref. Dodir ledja o ledja ruka led, ledena da li znas kako vredja prazna postelja i kad mislis da spavam ti se iskrades van Boze, samom sam sebi suvisan I zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places Dugo nista ne govoris samo dlanove preklopis i ta suza u oku nije zbog nas kazes tek da ti cujem glas Ref. A zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places Onda krenem za tobom ja al' stanem na prag jer u drugoj se sobi zavrsava tvoj trag Cujem jecaj i znam da je kraj ti me poznajes najbolje Ref. A zaboli me najjace kad znam da u drugoj sobi places Ti me poznajes najbolje |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 43> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |