|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика | страница <1 492493494495496 832> |
Автор | ||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
taka e be
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk ...
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК..ладно бре
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК....Абе ајде...
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе да |
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mozam a ako sum taa sreka uste ufffffffffff
|
||
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk nekoj ke se smee,a nekoj ke place(kako i mnogupati prethodno )
|
||
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk mile e vo pravo...usta so zbor ne se zatvora ....
|
||
riki1899
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk koga dete nema da moze da svati deka seuste e dete i deka ne moze da se nosi so vozrasnite i daleku poiskusnite,nema da mu ostne nisto drugo osven solzite(kako i sekogash pred toa)
|
||
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk koga eden den ke prekine da me sledi i da jade burek ke znam deka dorasnal za godinite sto gi ima do togas ke mu se smeam koe ligle e
|
||
riki1899
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk koga ednash ke porasne i navistina ke go ispolni ona vo koe i se zakolna(a go prekrshi posle nepoln den),a toa e deka ke me ostavi na mira i nema non stop da me zamara i da trca po mene kako nekoe kutrence,...i da i koga vekje ednash ke prestane da probuva da me napravi ljubomoren aman ne li svati dosega deka muva ne me lazi za nea
Изменето од riki1899 - 05.Јануари.2010 во 02:55 |
||
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk.... ljubovta e golema, i e dovolna za site... ne e sapun da se potrosi.... sakajte se.... ili ne se sakajte voopsto......
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk vredam be duso so da praam nrg me sakas?
|
||
Внеси реплика | страница <1 492493494495496 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |