![]() |
|
НАЈОМИЛЕН ИДИВИДИ КООРДИНАТОР ЗА 2009та |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Автор | |
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
a be jas fiks tolku sho go obozhavam go zaboraviv......
i nema da ti se veruva ako ti kazham........ deka anketava ja napraviv na rabota...... i po pat mi tekna......... A FIKS ????? MOJOT MODERATOR VO SEKS SOBATA....?? i brzoooooooo so trchanje doma .........ova ona......ukluchiv PC i brzooo ..... gledam fiks.... fiks ....nema fiks lele ........ a i nema veke red za anketata... sega ?? sho pravam i go staviv so kamermanite ...... i sega mi dojde dushata raaat ke postiram ![]() ti se veruva??? ako sakash vervaj ako ne nemora ama taka beshe ....... ![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Ајде сега камера ман станав wow
![]() Ела Биџо да те стуткам во прегратка
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
abe volku forumdzii cela nedela ne se pustile kolku so ima glasovi vkupno na anketava
![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Леле како се клика за Анѓелинка и Кејти
![]() ![]() |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
ова е нерегуларност при избори... т.е полнење гласачки кутии
![]() најискрено СДСМ и ВМРО можат да учат..... а воедно и толку кликање на маусот може да го расипе.... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Имамо ми коња за трку.
![]() |
|
![]() |
|
Flix ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Ај да не го инсталирам auto mouse clicker
![]() |
|
![]() |
|
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
мислиш дека некој не го средил тоа пред тебе...
![]() ![]() |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
![]() |
|
толку активни нема у момент заедно со гостите... а камоли гласови....
![]() |
|
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
a be...... dadov mozhnost za poveke pati da se glasa.......
ete na primer denes sum raspolozhena pa ke glasam koj e sharmer..... fiks...?? utre ke mi tekne ke glasam koj e najdobar i pravichen.... Valerija?? zadutre koj e najvreden.... Marija_magdalena?? kako veli Lithium vrlo pametna devojchica........ glasala za poveke vrelini na koordinatorite ...... Lithium slobodno kazhi za kogo i zahto si glasala..... taka da poveketo glasanje ke kazhe na kraj koj e naj naj omilen so poveke epiteti za 2009 god.... |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
По еден глас за Анастеа, Анѓелина, Кејт, Биба Г, Ла Фиј и Ла Ниња.....
![]() ПС....Би...ќе мора да го смениш пропорционалниов модел на гласање... ![]() Изменето од ninja_34 - 04.Јануари.2010 во 17:05 |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
мислам дека треба да си купам нов маус
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
dobro e dobro.....!!
samo vie glasajte.....do Stara nova godina sakam krajni rezultati.... nekako nemam taka nekoe iskreno obrazlozhenie zashto se glasa bash za izbranite....... mislam da se kazhe SAMO pozitivnite strani...... Ninja34 aj kazhi TI.......zoshto bash tie izbranite tvoi?? Изменето од bijonse1 - 04.Јануари.2010 во 17:14 |
|
![]() |
|
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Кај ме најде баш мене од толку народ.....
![]() ![]() Ама ок....кај сите наведени досега сум наишол стриктно на коректен однос. На моменти и сме се карале и ми бришеле постови, но никогаш незаслужено....без оглед дали во моментот сум сметал дека сум во право, покасно сум согледал дека сепак тие биле во право....
![]() Не викам дека другите не се такви....меѓутоа затоа што не сум влегувал често во нивните подфоруми па така и не сум ги запознал подобро....
![]() Всушност....па што јас објаснувам...демократско право е за кого ќе гласам.....
![]() ПС....
![]() ![]() ![]() |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |