|
НАЈОМИЛЕН ИДИВИДИ КООРДИНАТОР ЗА 2009та |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | ||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 04.Јануари.2010 во 14:43 |
|
Kako omileni koordinatori na idividi .....
bez nepristojni komentari... ednostavno da vidime koj bil najomilen vo 2009 god.... i ednash koga veke glasate posochete ja pozitivnata strana na koordinatorot..... ajdeeee ideme Изменето од bijonse1 - 04.Јануари.2010 во 16:14 |
||
vickast
Група Регистриран: 30.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а можи ли валерија и нргм да бидат како тим
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ne mozhe be mashko so mashko chupe so chupe..... ne ke prajme sega meshajnci... |
||
vickast
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од vickast - 04.Јануари.2010 во 14:51 |
||
vickast
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
гласам за марија во последно многу ме израдува
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
glasam za VALERIJA ja obozavam naj mnogu
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
vickast
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I JAS GLASAV ZA VALERIJA
AMA I ZA MARIJA I NRGM |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koordinator?!....ochesh rechi...muderator!
e pa,svi po ...spisku ! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Glasav za Makedon
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Благодарам и од мое име и од име на колегата Boogie! |
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Хахахахахах.... фала на подршката... само незнам дали е заради мене ова или заради фликс... јас сепак знам дека не сум толку омилен... а може и сум... сите ме сакаат и само за мене се збори, лошо или добро... поздрав и фала на подршката од вицкаст уште еднаш и од тие што не се изјасниле...
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
More namestena e garant
|
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
мулти гласање.... некако многу ми личи на изборите.....
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Леле Биџо срам да ти е
Мене ме нема во анкетава,ќе паднам во очај и депресија бе
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |