![]() |
|
НАЈОМИЛЕН ИДИВИДИ КООРДИНАТОР ЗА 2009та |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Автор | ||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 04.Јануари.2010 во 14:43 |
|
Kako omileni koordinatori na idividi .....
bez nepristojni komentari... ednostavno da vidime koj bil najomilen vo 2009 god.... i ednash koga veke glasate posochete ja pozitivnata strana na koordinatorot..... ![]() ajdeeee ideme ![]() Изменето од bijonse1 - 04.Јануари.2010 во 16:14 |
||
![]() |
||
vickast ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
а можи ли валерија и нргм да бидат како тим
![]() |
||
![]() |
||
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
|
pa ne mozhe be mashko so mashko chupe so chupe..... ne ke prajme sega meshajnci... ![]() |
||
![]() |
||
vickast ![]() Група ![]() Регистриран: 30.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
|
![]() Изменето од vickast - 04.Јануари.2010 во 14:51 |
||
![]() |
||
|
гласам за марија во последно многу ме израдува
![]() |
||
![]() |
||
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
|
glasam za VALERIJA ja obozavam naj mnogu
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
||
![]() |
||
|
I JAS GLASAV ZA VALERIJA
AMA I ZA MARIJA I NRGM ![]() |
||
![]() |
||
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
|
koordinator?!
![]() ![]() ![]() ![]() e pa,svi po ...spisku ! ![]() |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
Glasav za Makedon
![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
Македон ![]() Сениор ![]() Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
|
Благодарам и од мое име и од име на колегата Boogie! ![]() |
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
Хахахахахах.... фала на подршката... само незнам дали е заради мене ова или заради фликс... јас сепак знам дека не сум толку омилен... а може и сум... сите ме сакаат и само за мене се збори, лошо или добро... поздрав и фала на подршката од вицкаст уште еднаш и од тие што не се изјасниле...
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
|
More namestena e garant
![]() |
||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
||
![]() |
||
NRGMKD ![]() Сениор ![]() ![]() THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
|
мулти гласање.... некако многу ми личи на изборите.....
![]() |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
![]() |
||
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
|
Леле Биџо срам да ти е
![]() ![]() ![]() ![]() Мене ме нема во анкетава,ќе паднам во очај и депресија бе
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |