|
Друмска кафана - пушална |
Внеси реплика | страница <1 374375376377378 850> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
naj arno e da si kaze covek
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fantazijata e povazna od znaenjeto
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај на пијачка...доста карање... |
|
|
|
vickast
Група Регистриран: 30.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
е така те личи
ама три чаши има овде |
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Е да...мислев дека ти ќе пиеш во друга кафана...кај другар ти....
|
|
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ednata fiksno e za mene
|
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vtorata za mene... da ne mies casi..
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele ninja ......car si zhimi se....
My Way....daj otvori tema za najforumdzija mashko..... dajj da glasame za ninja34 zhimi se zakon e.... ne ne......samo tema tuku so anketa......daj site opcii na najprisutni forumdzii maski ...da vidime dali ninja ubedlivo ke pobedi?? 100 % sigurno... Изменето од bijonse1 - 04.Јануари.2010 во 13:21 |
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi....nemoj taka, ke mi nabies kompleks....
|
|
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a bre on bese amandman i go vmetnavme vo Zakonot sega mu nema ramen.. po jak i od Zakonot protiv pushenje e... A ne go stavam na glasanje oti ke go rastrgnat posle arno si e miren... |
|
|
vickast
Група Регистриран: 30.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ете за мене и другарми
|
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bolje da ti nabie kompleks nego nesto drugo
|
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ti da kjutish ...ne me provociraj... da ne ti nabijam JAS neshto drugo.... lele mimi da si gi jadish ush*te ...isto ma mislevme sekundarno... Изменето од bijonse1 - 04.Јануари.2010 во 13:23 |
|
Внеси реплика | страница <1 374375376377378 850> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |