![]() |
|
Сакам да ти кажам... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 212213214215216 346> |
Автор | |
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
те сакам повеќе од вчера
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
Dani79 ![]() Група ![]() Регистриран: 24.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Ми недостигаш
![]() Наскоро ќе бидеме заедно..наскоро ќе бидам таму каде припаѓам..дома ![]() |
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Сакам да ти кажам... денов, а и вечерта ми беше убава
а за тоа си заслужен, И ти ....
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Sdtk znam deka sum idiot i ne se rasfrlam bas so zborovi ....
![]() Ama ti dobro znaes kolku mi znacis ![]() Osobeno vcera ti go dadov toa na znaenje ![]() ![]() Konecno i jas da se voodusevam od nekoj ![]() |
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Sdtk
Deka si prekrasen covek..
Ti blagodaram za ljubovta koja mi ja daruvas
sekojdnevno,cista i iskrena...
![]() |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
zamislena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Сакам да ти кажам...
Ги сакам... your eyes ...затоа што се... very nice... Малку... look at me... и потоа ... don't forget me....
Срцето ми прави ....тик-так for you.... затоа што ... I LOVE YOU...! |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
I want to be with you, be with you night and day... Nothing changes on New Years Day... |
|
![]() |
|
DDarko ![]() Сениор ![]() ![]() Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
sdtk... imash usta bash takva kako sho sakam jas...
![]() |
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
epten si zabegala!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
riki1899 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
sdtk obozavam povozrasni,zreli i iskusni devojki kako tebe...
![]() |
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
![]() |
|
Сакам да ти кажам...
Љубовта и лудоста се сакале. Еднаш лудоста и подарила роза на љубовта и со трнот и ги повредила очите. Од тогаш љубовта е слепа, а лудоста ја води...! |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
премногу ми фалиш...
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
SDK NRGMKD ...znaes so
|
![]() |
|
Lithium ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
сакам да ти кажам ми недостигаш
Изменето од Lithium - 14.Март.2010 во 13:52 |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 212213214215216 346> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |