|
Најубав маж |
Внеси реплика | страница <1 4748495051 56> |
Автор | |
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Полудели су ми хормони Овој ти е да го грабниш и да бегаш Дефинитивно најубав... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gerard Butler
|
|
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vin Diesel & Jason Statham Изменето од bijonse1 - 03.Јануари.2010 во 21:22 |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво ...за Джеjсон Стеjтам
|
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Холивудскиот заводник и еден од најзгодните „примероци“ меѓу живите актери се пофали дека во кревет однел повеќе од 12.000 жени, и како со години, не сметајќи ги „од време на време групниот секс и украдените бакнежи“ секој ден спиел со друга жена.
Ворен Бити, кој на својот список меѓу илјадници анонимни убавици има и многу познати жени, невиноста ја изгубил на 20 години, а во наредните 35 менувал една партнерка дневно. Актерот своите сексуални подвизи ги опиша во автобиографијата која сега ќе излезе под наслов „Ѕвезда: Како Ворен Бити ја заведе Америка“. Бити во 1992 година се ожени со актерката Анет Бенинг, а пред тоа беше во врска со Џејн Фонда, Џоан Колинс, Џенис Дикинсон, Џули Кристи, Натали Вуд, но и со Мадона. Меѓутоа, на новинарите најпозната им е онаа со Џоан Колинс, која раскажа дека Бити за неа бил „преголем залак“ и напорен љубовник со кој не успеала да одржи чекор во кревет. Тој се фалеше дека со Џоан водел љубов и по седум пати на ден, што таа го искоментира со зборовите: „Тој можеби водеше љубов, но јас само лежев“. |
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zamislena
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...............................................
|
|
Внеси реплика | страница <1 4748495051 56> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |