|
Како реагирате на озборувањата за вас? |
Внеси реплика | страница <1 1011121314 15> |
Автор | |
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас просто ги жалам тие будали кои немаат храброст мене в лице да ми кажат што мислат за мене
едит: ако го фатам тој што рекол нешто лошо за мене ќе јаде Изменето од vlad0 - 19.Декември.2009 во 14:16 |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никако не регирам ...
си имам јас попаметни работи од тоа да трошам време за нив |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne reagiram,neka zborat pa makar i kazale nesto dobro za mene
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zabavno mi e...mudro si molcham i ja pratam vozbudata na zasegnatite
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам како зошто никој не ме озборува ......
|
|
james dean
Сениор Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Некако не ни размислувам за тоа.... Стварно не ми е гајле... Како и да вртиш, во секој случај ќе бидеш озборуван... колку и да си во ред и колку и да си добар..... Луѓето стално ќе најдат нешто.... И онака нема ништо идеално.... Па сега јас ако се притресувам за тоа... А вака... се рамно.... најубаво е..... |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
озборувања...не вреди на нив да се троши ни атом од енергијата...ни секунда од времето...ги занемарувам
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
martinna
Нов член Регистриран: 10.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас ги оговарам децата шо ме оговара..
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
позитивно :)
|
|
ВАЖНА
Сениор Оптимист Регистриран: 09.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ич не се замарам со озборувањата. Мене ме озборуваат оние кои се љубоморни на мене. Јас сум ВАЖНА, тие не се Има неколку такви што постојано ме озборуваат...а тие незнаат дека друштвото постојано ми кажува што ми зборуваат зад грб. И еднаш ги фатив на дело. Кога ме видоа, пребледеа. Немаат храброст да ми кажат во лице зашто знаат која е ВАЖНАТАИнаку збориме за женски. Машките не озборуваат. Зборуваат за женски, фудбал и пари. Тоа е тоа
|
|
Flix
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Клабинг Регистриран: 14.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 9229 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахаха машките не озборувале . Си била некогаш во Битола? |
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никако ... не се замарам воопшто со тоа, а најмалку па за тие што ме озборувале, бидејќи воопшто не се вредни, едноставно тоа се луѓе кои немаат попаметна работа па се замараат со туѓите животи наместо со својот
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не се замарам ни јас премногу, но кога некој веќе ги преминува границите, ќе го јаде и тоа како. Најпрвин еднаш, двапати, со добро ќе разговарам, а после ако треба и рачно ќе и објаснам.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ма нека озборуваат и зборат само нека име не ти заборават
|
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Внеси реплика | страница <1 1011121314 15> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |