|
Романтика |
Внеси реплика | страница <1 5354555657 59> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тамам бе....
дечкото и вика на девојката: - Ја глеаш месечинана? таа:да тој: ја глеаш планинана? таа: да тој:ги глеаш ѕвездине? таа : да.. тој: доста ти е романтика...легнувај сега. |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од pagane - 19.Декември.2009 во 18:35 |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I pak generaliziranje...
Romantizmot umre vo 18-ti vek! Sega ima ubavi dusicki sto znaat kako da ja nacrtat svojata sostojba na mozokot i duhot.... A toa maski zenski...batalete...sekoj uziva vo svoeto ludilo!!! |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа ја не до толку... Може мааалце романтика, али не тоа да прерасне у лигавење Изменето од tiggy_sparrow - 19.Декември.2009 во 18:59 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пак ти беше над мене?
Офлеле.... ја то онако Не се однесуваше на тебе... само темата ми се погоди епа бога ми и јас несакам такво лигавење... ме тера да се чувствувам како средновековен гроф кој морал да изнакажи еден куп нежни непотребни зборови за да одведе некоја дама в кревет Изменето од volkswagen - 19.Декември.2009 во 19:03 |
|
blagorodna
Сениор Регистриран: 16.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 568 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene najromanticno mi jet koaj mazot mi ce me odnesit negde kraj more kako da reca i na grlo da mi turit niza sos liri nemet pubo od tea, a
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sinokja prirodata si beshe mnogu romantichna.....
sekade bel sneg kvaliteten , krckav .... odozgora frlashe sneguki beli golemi pufkasti.... kako mozhe da ne bidesh romantichen i da ne shetash po vakvo vreme?? zarem nekoj mora da go naprvi romantichnoto.....sami ne mozheme?? |
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prirodata znae da bide prekrasen scenograf... No romantikata e umetnost. Za da ne se cuvstvuvas sama na prekrasno namestena scena vo potpolno prazen teatar, za nea ti e potreben reziser...
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ehh,...romantika
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А како ли , грофовите , денеска носат дами в‘кревет ? |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денес урбаните “грофови“ носат “дами“ во кревет со клучеви од мерцедес (или што и да е) и со полн новчаник.
___ Онтопик: Нејќам романтика и не сум нешто посебно романтична. Едина ствар што ми е романтична е пишување поезија, на тоа ептен се ложам. -.- |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne sum romanticna,samo dobra pesna me razoruzuva.....jos me pjesmom mozes kupiti....
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sekoj e romanticen
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 5354555657 59> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |