![]() |
|
Која мисла Ви се врти |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 264265266267268 280> |
Автор | |||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
do koa ke me vika nindza.....alooo ninjaaaaaaa so nj a ne so...
|
|||
![]() |
|||
Ninja 35 ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
||
Оваа женскава нинџа ми делува многу опасно.... |
|||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|||
![]() |
|||
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
||
ne bi si igrala so nekoj od moj kalibar
![]() |
|||
![]() |
|||
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
||
Место да се фатам одма за работа... јас... ![]() |
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
Малце претерав со благово...
|
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
||
што се случува
![]() |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
Таа година е првата Нова Година на коjа не и го грешам броjот.
|
|||
![]() |
|||
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
||
pocekaj si...
|
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
da cekam ili ne
![]() |
|||
![]() |
|||
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
||
Извини ама, Ми иде да ти ја скршам главата
![]() |
|||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
![]() ВО која октава „си“, која октава „ре“.... кој глас пееш... како стоиш со вибрато.... ај да не те бомбардирам со прашања, ќе запрам на олку ![]() |
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
Највисоко си, најниско ре...Така барем ми кажа наставничката музичко... |
|||
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
еј ... чекај.... од колку до колку можиш да испееш???? (ако имаш пробувано) онака прашам, пошто опсесија ми стана оваа пеењево високи ноти од пред година дена ама никако да ми се стабилизира гласов ![]() Изменето од volkswagen - 01.Јануари.2010 во 16:28 |
|||
![]() |
|||
||
Абе сварно сум имала висок глас
![]() |
|||
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 264265266267268 280> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |