|
Фан клуб Милан |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 27> |
Автор | ||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
AC Milan - Palermo , Sunday December 13, 2009 ,15:00 Stadio Giuseppe Meazza Изменето од емил - 13.Декември.2009 во 06:40 |
||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
me too
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Бекам пристигна во Милано
Англиската супер-ѕвезда Дејвид Бекам вчера околу пладне пристигна во базата на Милан, Миланело каде ќе ги одработи потребните тренинзи со екипата за да биде подготвен за престојните натпревари во Серија "А". Играчот на ЛА Галакси ги мина првите месеци од оваа година кај "росонерите" како позајмен фудбалер, па потоа се врати во Калифорнија за да го однесе тимот до финалниот натпревар за титулата во МЛС Лигата. Бекам беше пречекан од голем број новинари на миланскиот аеродром и мораше со помош на обезбедување да замине до клупската болница каде му беа извршени медицински прегледи и му беше прегледан скочниот зглоб кој го мачеше изминатиот месец. Лекарскиот тим даде зелено светло и поранешниот играч на Манчестер Јунајтед и Реал Мадрид замина да се поздрави со клупските колеги. Според Газета дело Спорт, Андреа Пирло, Марек Јанкуловски и Џузепе Фавали биле првите кој му посакаа добредојде на англискиот репрезентативец, а по ручекот Англичанецот се сретна и со тренерот на екипата Леонардо. Според информациите Бекам уште синоќа одработил еден полесен тренинг, а денеска стартува со полна пареа. Доколку се оди според планираното Бекс ќе се најде во првиот тим за дуелот со Џенова на 6. јануари во рамките од 18. коло во Серија "А". Како што е познато Бекс повторно ќе игра како позајмен фудбалер до крајот на сезоната, а потоа повторно се враќа во САД. 34-годишниот фудбалер се покажа како одлично засилување на Милан минатата полусезона. Одигра 18. натпревари и постигна два гола. Оваа сезона ќе биде далеку повозбудлива за него, бидејќи освен атакот на шампионската титула во Италија, во осминафиналето од Лигата на шампионите ќе им се спротивстави на своите поранешни колеги од Манчестер Јунајтед. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
beckham vo Milan leleleleel kolku ste sega silni hahahahahahaahha ♫ Forza juventus ♫
|
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne samo silni i razubaveni
|
||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da da ren♥ta♥x razubaveni |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eve ti mi go razubavi nickot |
||
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Juventus vs Ac Milan ███ 20-45 10.01.2010
Forza Juventus konecen rezultat 3-1 |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Chista sluchajnost |
||
|
||
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aj ke vidime------ |
||
Љаеш НЕ касаш !
|
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bravo decki
Go pregazivte Juventus... 0:3...neznam sto treba poveke
samo napred!!!
FORZA MILANNNNNNNNNNNNN
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
blackeye
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Роналдињо и Неста го декласираа Јувентус
Фудбалерите на Милан, резултатски го декласираа тимот на Јувентус со 3:0 во дербито на 19 коло од италијанската Серија А. Иако можеби според играта на теренот не беше толку доминантен, сепак Милан со 3:0 го декласираше тимот на Јувентус во Торино. „Росонерите“ до предноста дојдоа во 29 минута, кога Андреа Пиро упати ниска топка од корнер, која што Алесандро Неста ја смести во мрежата на Manninger. Од нешто слична ситуација, во 72 минута, Роналдињо и го зголеми резултатот на 2:0 по асистенција од корнер на Прило. Конечните 3:0 ги постави повторно Роналдињо, но овој пат по асистенција на Дејвид Бекам, исто така од корнер. Иако Јувентус имаше повеќе удари кон голот на Милан, сепак гостите од Милано беа поубедливи во своите напади. Ова беше трет пораз за Јувентс во последните четири натпревари и седма победа за Милан во последните осум. На првата позиција во Серија А останува Интер со 45 поени, осум повеќе од Милан, додека на третата и четвртата позиција се наоѓаат Јувентус и Наполи со по 33 поени. Изменето од blackeye - 11.Јануари.2010 во 13:28 |
||
Ne znam kako da pobegnem
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јувентус - МИЛАН 0 : 3
НАПРЕД РОСОЊЕРИ |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |