![]() |
|
Perpetuum Mobile |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 14> |
Автор | |
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
СРЕЌНА НОВА ГОДИНА и на вас Војо. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Војо Ушевски ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 149 |
АЈ СО СРЕЌА НЕКА НИ БИДЕ НОВАТА 2010ГОДИНА И НЕКА НА НАС МАКЕДОНЦИТЕ НИ БИДЕ ГОДИНА ШТО ЌЕ ЈА ОДБЕЛЕЖИ ИДНИНАТА СО РЕАЛИЗАЦИЈА НА ИНОВАЦИИТЕ ШТО СЕ ОД ОБЛАСТА НА ЕНЕРГИЈАТА А ОД ПОСЛЕ ПАМЕТ ВО ГЛАВА И ДА НЕ ДОЗВОЛИМЕ ДО ТОЈ СТЕПЕН ДА БИДЕ ЗАГРОЗЕНО ЧОВЕШТВОТО И СЕ ДРУГО ШТО Е НА ЗЕМЈИНАТА ТОПКА ПА И САМАТА ЗЕМЈИНА ТОПКА.
ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ОД МЕНЕ ДО СИТЕ ![]() ![]() |
|
иноватор-уживајте во животот и настојувајте секогаш да бидете при себе.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Вистината е тоа бидејќи како би можел да изјавувам такви работи и сум во состојба да излезам со аргументи пред човештвото и пред НАУКАТА и ајде кај се од страна на тие што ја чуваат науката нешто да зуцнат но и они знаат дека сум во право.Па срамота е со јавната критика што ја упатувам надлежните да се прават глуви и да се кријат,па кај ќе им оди душата јас незнам.
И НА ВАС А И НА СИТЕ НЕКА ВИ СЕ СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИТЕ И МНОГУ УСПЕХ ВО ПОНАТАМОШНИОТ ВАШ ЖИВОТ И ДА НЕ ПОСЛУЖИ СРЕЌА ДА ГИ ВИДИМЕ МОИТЕ МАШИНИ КАКО ФУНКЦИОНИРААТ НА ДЕЛО И ДА МУ ПОКАЖЕМЕ НА ЧОВЕШТВОТО ОТИ МОЖЕЛО И ПО ИНАКУ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОВИЕ ПРОСТОРИ ОД ЗЕМЈИНАТА ТОПКА НАРЕЧЕНО МАКЕДОНИЈА. ![]() ![]() УШТЕ ЕДЕН ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ВАС И ПО БРГУ ДА ДОЖИВЕЕМЕ ДА СЛАВИМЕ ЗА И СО МОИТЕ МАШИНИ ПА ОД ПОСЛЕ СО МЕНЕ ШТО САКА НЕКА БИДЕ,И НА БЕСИЛКА ДА МЕ СТАВАТ НЕМА ДА МИ БИДЕ КРИВО ИЛИ ДА СЕ ПОКАЈАМ ЗА ПРЕСВРТОТ ШТО СУМ ГО НАПРАВИЛ ЗА ЧОВЕШТВОТО И ЗА ЦЕЛАТА ЗЕМЈИНА ТОПКА. ![]() Изменето од Војо Ушевски - 31.Декември.2009 во 18:39 |
|
|
|
![]() |
|
Sunny ![]() Сениор ![]() ![]() Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Mozebi ste vo pravo.
![]() Srekni praznici! ![]() |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Ќе биде,и никогаш нее касно за нејзиното профункционирање.Изгледа човештвото се стреми да заглави дебело во сите области од животот па од после да го бара излезното решение во овие нови машини.ПОЗДРАВ
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Koga li ke ja vidime ovaa masina na delo ... dete vo gradnika bev koga prv pat se pojavivte so ovaa idea, a eve uste malku i moite ke odat .......... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Преслушајте малку пвеќе за ЕНЕРГИЈАТА што ќе ја предводи иднината а како главен предводник на истата ќе биде МАКЕДОНИЈА.
http://video.google.com/videosearch?client=firefox-a&rls=org.mozilla:mk:official&channel=s&hl=mk&source=hp&q=Vojo+Ushevski&um=1&ie=UTF-8&ei=S1k6S8SwNYWCmgPIuNzODg&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CBkQqwQwAw ОВОЈ текст залепете го во пребарувачот бидејќи на друг начин не знам да го внесам видеото во пораката што е на јут-јуп. ПОЗДРАВ и слободно изнесувајте свои ставови околу мојата презентација во врска со моето видување за ЕНЕРГИЈАТА која ќе биде реалнос во иднината се во зависност од човековата желба за реализација на моите машини. Изменето од Војо Ушевски - 30.Декември.2009 во 19:40 |
|
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
..masinata na Vojo,stvarno ubavo izgleda...!koe delo...
![]() ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
Ох мори мајко ... очила ќе треба да си купам ... не дочитувам веќе
![]() Прости Саше јас прочитав дека ти е јасно како работи неговата машина па затоа те прашав тоа. ![]() А тоа шо не ти е јасно ... и не е чудно... самиот мајстор не знаеше да ни ја објасни... а камо ли ние од страна. ![]() Изменето од Sunny - 09.Декември.2009 во 13:46 |
|
![]() |
|
![]() |
|
sasebt ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 311 |
posto ne vrtat, tie odat pravoliniski po inercija, samiot prostor e iskriven od gravitacijata na sonceto.
mikromak, gi gleam filmcinjata na youtube i nekako mi e nejasno kako ti raboti masinata. |
|
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
|
|
![]() |
|
Абе тебе што те снема? И ти некој изум дан' бистриш? ![]() И видиш човекот си напредна ... нели го гледаше минатиот месец на Дискавери ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Штета не разбравме што се случи со неговото Перпетуум Мобиле ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zlatnik ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Не бе Војо, не е до тебе. До мене е. Ти убаво си кажуваш, ама јас не те разбирам. ![]() Се чудев на што би можел да се однесува твојот пост погоре, ми изгледаше некако конфузен, несоодветно конципиран, па неможев да сфатам за што всушност дискутираш, па затоа збунето прашав - А? Се надевам нема да ми замериш на мојата ограниченост во поимањето на некои работи, нели? ![]() |
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12852 |
![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |