IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование > Наука
  Активни теми Активни теми RSS - Perpetuum Mobile
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Perpetuum Mobile

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 14>
Автор
Порака Обратен редослед
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2010 во 20:09

СРЕЌНА НОВА ГОДИНА и на вас Војо.

големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
Војо Ушевски Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Јуни.2009
Поени: 149
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Војо Ушевски Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2010 во 00:23
АЈ СО СРЕЌА НЕКА НИ БИДЕ НОВАТА 2010ГОДИНА И НЕКА НА НАС МАКЕДОНЦИТЕ НИ БИДЕ ГОДИНА ШТО ЌЕ ЈА ОДБЕЛЕЖИ ИДНИНАТА СО РЕАЛИЗАЦИЈА НА ИНОВАЦИИТЕ ШТО СЕ ОД ОБЛАСТА НА ЕНЕРГИЈАТА А ОД ПОСЛЕ ПАМЕТ ВО ГЛАВА И ДА НЕ ДОЗВОЛИМЕ ДО ТОЈ СТЕПЕН ДА БИДЕ ЗАГРОЗЕНО ЧОВЕШТВОТО И СЕ ДРУГО ШТО Е НА ЗЕМЈИНАТА ТОПКА ПА И САМАТА ЗЕМЈИНА ТОПКА.
ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ОД МЕНЕ ДО СИТЕ , .
иноватор-уживајте во животот и настојувајте секогаш да бидете при себе.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Војо Ушевски Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2009 во 16:02
Вистината е тоа бидејќи како би можел да изјавувам такви работи и сум во состојба да излезам со аргументи пред човештвото и пред НАУКАТА и ајде кај се од страна на тие што ја чуваат науката нешто да зуцнат но и они знаат дека сум во право.Па срамота е со јавната критика што ја упатувам надлежните да се прават глуви и да се кријат,па кај ќе им оди душата јас незнам.
И НА ВАС А И НА СИТЕ НЕКА ВИ СЕ СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИТЕ И МНОГУ УСПЕХ ВО ПОНАТАМОШНИОТ ВАШ ЖИВОТ И ДА НЕ ПОСЛУЖИ СРЕЌА ДА ГИ ВИДИМЕ МОИТЕ МАШИНИ КАКО ФУНКЦИОНИРААТ НА ДЕЛО И ДА МУ ПОКАЖЕМЕ НА ЧОВЕШТВОТО ОТИ МОЖЕЛО И ПО ИНАКУ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ОВИЕ ПРОСТОРИ ОД ЗЕМЈИНАТА ТОПКА НАРЕЧЕНО МАКЕДОНИЈА. ,
УШТЕ ЕДЕН ГОЛЕМ ПОЗДРАВ ДО СИТЕ ВАС И ПО БРГУ ДА ДОЖИВЕЕМЕ ДА СЛАВИМЕ ЗА И СО МОИТЕ МАШИНИ ПА ОД ПОСЛЕ СО МЕНЕ ШТО САКА НЕКА БИДЕ,И НА БЕСИЛКА ДА МЕ СТАВАТ НЕМА ДА МИ БИДЕ КРИВО ИЛИ ДА СЕ ПОКАЈАМ ЗА ПРЕСВРТОТ ШТО СУМ ГО НАПРАВИЛ ЗА ЧОВЕШТВОТО И ЗА ЦЕЛАТА ЗЕМЈИНА ТОПКА.

Изменето од Војо Ушевски - 31.Декември.2009 во 18:39
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2009 во 14:18
Mozebi ste vo pravo. среќа
Srekni praznici! големо%20гушкање
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Војо Ушевски Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2009 во 11:13
Ќе биде,и никогаш нее касно за нејзиното профункционирање.Изгледа човештвото се стреми да заглави дебело во сите области од животот па од после да го бара излезното решение во овие нови машини.ПОЗДРАВ    
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2009 во 00:39

Koga li ke ja vidime ovaa masina na delo ... dete vo gradnika bev koga prv pat se pojavivte so ovaa idea, a eve uste malku i moite ke odat .......... мечтаење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Војо Ушевски Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Декември.2009 во 20:39
Преслушајте малку пвеќе за ЕНЕРГИЈАТА што ќе ја предводи иднината а како главен предводник на истата ќе биде МАКЕДОНИЈА.

http://video.google.com/videosearch?client=firefox-a&rls=org.mozilla:mk:official&channel=s&hl=mk&source=hp&q=Vojo+Ushevski&um=1&ie=UTF-8&ei=S1k6S8SwNYWCmgPIuNzODg&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=4&ved=0CBkQqwQwAw

ОВОЈ текст залепете го во пребарувачот бидејќи на друг начин не знам да го внесам видеото во пораката што е на јут-јуп.

ПОЗДРАВ и слободно изнесувајте свои ставови околу мојата презентација во врска со моето видување за ЕНЕРГИЈАТА која ќе биде реалнос во иднината се во зависност од човековата желба за реализација на моите машини.

Изменето од Војо Ушевски - 30.Декември.2009 во 19:40
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Декември.2009 во 11:15
..masinata na Vojo,stvarno ubavo izgleda...!koe delo...изненадување
steta sto ne ja prifakame ...тага
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2009 во 12:27
Ох мори мајко ... очила ќе треба да си купам ... не дочитувам веќе глупчо
Прости Саше јас прочитав дека ти е јасно како работи неговата машина па затоа те прашав тоа. црвенеење

А тоа шо не ти е јасно ... и не е чудно... самиот мајстор не знаеше да ни ја објасни... а камо ли ние од страна. намигнување

Изменето од Sunny - 09.Декември.2009 во 13:46
Кон врв
sasebt Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Октомври.2007
Поени: 311
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sasebt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2009 во 12:21
posto ne vrtat, tie odat pravoliniski po inercija, samiot prostor e iskriven od gravitacijata na sonceto.

mikromak, gi gleam filmcinjata na youtube i nekako mi e nejasno kako ti raboti masinata.
Портфолио - Пушењето е штетно по здравјето
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2009 во 12:17
Originally posted by ManushkA ManushkA напиша:

Perpetuum Mobile vo prirodata... uste poveke ja napravile LOOOOOOOOOL
Pa davalo pojke struja nego sto prima .... Vika osnovnite prirodni zakoni se najdobri, a atomskata fizika chkart... ajde neka e taka .... Osnoven zakon: Energijata vo zatvoren sistem ne se promenuva, niti se dodava niti se odzema, samo se promenuva! (Duri i vo celata priroda e taka)... a toj dobil poveke energija ...

Ti koleshke (Sunny) seir si vakas ili ozbilno ova

Абе тебе што те снема? И ти некој изум дан' бистриш? голема%20насмевка

И видиш човекот си напредна ... нели го гледаше минатиот месец на Дискавери смешен

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Декември.2009 во 12:14
Originally posted by mikomak mikomak напиша:

ne samo sto mislam deka e mozno tuku veke imam i napraveno edna.masinata mozete da ja videte na youtube(imam 6 videa )
www.youtube.com/mikomakinc
inace imam kopmanija i pregovaram so nekoi instituti i investitori pa se nadevame deka naskoro ke iskoce na pazarot. web stranata na mojata kompanija e
www.mikomak.com
inace naukata veke odamna e odalecena od realnosta. se poveke se primenuva matematicki istarzuvanja namesto empiriski(so merenje i nabljuduvanje).
PP masina e samiot solaren sistem. zosto planetite postepeno vrtejki se ne ja izgubat energijata i ne padnat na sonceto. od kade taa energija?

Штета не разбравме што се случи со неговото Перпетуум Мобиле воздивнување
Кон врв
Zlatnik Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Локација: Macedonia
Поени: 2605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zlatnik Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2009 во 15:35
Originally posted by Војо Ушевски Војо Ушевски напиша:

Не знам што сакаш да кажеш или нешто погрешив,а ако имам некоја погрешна констатација прифаќам испрафвка од ваша страна.

Не бе Војо, не е до тебе. До мене е. Ти убаво си кажуваш, ама јас не те разбирам.глупчо
Се чудев на што би можел да се однесува твојот пост погоре, ми изгледаше некако конфузен, несоодветно конципиран, па неможев да сфатам за што всушност дискутираш, па затоа збунето прашав - А?

Се надевам нема да ми замериш на мојата ограниченост во поимањето на некои работи, нели?големо%20гушкање
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
Кон врв
zagor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Уникатен песимист

Регистриран: 27.Септември.2007
Локација: Congo
Поени: 12852
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zagor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2009 во 13:54
Originally posted by Војо Ушевски Војо Ушевски напиша:

Не знам што сакаш да кажеш или нешто погрешив,а ако имам некоја погрешна констатација прифаќам испрафка од ваша страна.
...mislam deka zgresi!sleduva kazna na LM!голема%20насмевка
...zagor e ziv,se drugo e laga.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 14>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,578 секунди.