|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика | страница <1 480481482483484 832> |
Автор | |
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АЈДЕ ВЕСЕЛИ ФАЦИ........ СЕПАК Е НОВА ГОДИНА.... МАЛЦЕ РАСПОЛОЖЕНИЕ ДАЈТЕ..... АЈДЕ ЖУРКАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА............................
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
vickast
Група Регистриран: 30.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
а ти да ја смениш та сликичката оти ме палиш
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk..NIKOGAS ne igram kako mi svirat niti pak se druzam so SEKOGO
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
vickast
Група Регистриран: 30.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 70 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле мими колку се подобри со тебе толку си полоша кај мила на спремање да не одиш
|
|
EKCTPA
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK nemoj taka za mimic najdobra ni e a ti ja napravi najlosha, nemoj sea taka da se vregame
|
|
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ekstra..ok e..ne se trudi....nekoi postovi ne zasluzuvaat odgovor
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
EKCTPA
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk pa i da ti kazam deka si vo pravo
|
|
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...SREKNI I VESELI PRAZNICI ZA SITE CLENOVI NA FORUM
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk ANITCE i na tebe isto
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк - им посакувам на сите среќни и весели празници... повеќе љубов и разбирање
и убав помин вечерва |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК....Фала на сите што честитаат...Честитка од мене до сите на Форумот... ПС...И поминете на пијачка во кафанчето.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК неколку зборови упатени до сите вас што го читате ова:
Сакам оваа година што измина ако ви била лоша да и направите Delete, Erase, Move од вашите умови и што уште не` само да ја снема, да не се сеќавате. На добрите, среќните, интересните, важните денови да им направите Save as за никогаш да не исчезнат. Да бидете посреќни, поздрави, позаљубени, порадосни... Од утре поставете си нови цели во животот, трудете се во текот на годината да ги исполните! Радувајте се на малите нешта: на едно “Здраво“ од пријателите, на една насмевка упатена до Вас со или без причина... п.с да си поминете најубаво вечерва каде и да одите се читаме во некоја наредна прилика. Среќна нова година! |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk... не знам кој се замара да слави “Нова Година“... не гледам смисла во овој “празник“...
|
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK .... Kratok mu e spisokot
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
Внеси реплика | страница <1 480481482483484 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |