|
Дали сте љубоморни? |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 54> |
Автор | |
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Доколку во таа комбинација се исклучителн привлечна и многу просечна неупадлива особа, ова е идеален коктел за фрустрирачка, несреќна врска. Не мора да значи ама доколку едната половина стално привлекува многу внимание и ја фрла во сенка другата, сигурно ќе се јави љубомора.
Обично тие доста убавите со тек на време се чувствуваат доста самоуверени, сигурни во својот партнер, дека се сакани и плус дека им се допаѓаат и на други и почнуваат многу да се опуштаат во однесувањето. Живеат со мотото дека „Им се може„. Пак не мора да значи ама сум се изнагледала вакви слични комбинации и сите некако личат една на друга.
Не секогаш љубомората доаѓа како резултат на нашата сопствена несигурност, туку може во значителна мера да е предизвикана од личноста со која сме во врска со нејзиното однесување.
Замислете си дека не сте љубоморна особа, контрол-фрик арно ама вашиот партнер почнува да ве става во незгодни ситуации и тоа се пофторува и пак и пак и пак.....колку и да не сакаш да реагираш несовесно и непромислено, ќе почне да ти тегне живец.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubomorata e kako konk*rencijata na pazarot...dobra i produktivna dodeka e kontrolirana...
I onaa komunistickata...MI VAM VERUJEMO ALI IPAK PROVERAVAMO....e sega metodite se mnogu bitni! Ako prejde vo patologija togas e nedostatok na samodoverba |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Milaa
Сениор unique Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 1523 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сите сме,се разликуваме само по начинот на кој ја манифестираме
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А има некој што не е љубоморен
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
riki1899
Сениор Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas dosega ne sum bil ljubomoren,a za ponatamu zdravje pa ke vidime...nikogash ne se znae...
|
|
basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno deka sum ,i toa vo ,,umerena forma
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne. Tolerantendo kade se mozje. A, potoa THE END.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aha
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ууу хуууу ......... и тоа колку
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga sum zaljubena ,znam da bidam i ljubomorna.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SE BROJAT POSTOVITE NA FORUMOT....????
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Dani79
Група Регистриран: 24.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум љубоморна..нема причина за тоа..знам дека тоа што е мое ќе остане, а тоа што не е нека замине
Љубоморна на што?! Знам дека има поубави од мене, знам дека има попаметни од мене, знам дека има подобри од мене..а ако тоа што го имам не е доволно, значи дека сум во погрешна врска. |
|
Dianna
Сениор Регистриран: 06.Јануари.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas, so koja i da i da pojde doma ke si dojde!
|
|
"Zivotot im e komedija na onie koi mislat, a tragedija na onie koi cuvstvuvaat" Pablo Picasso
|
|
ANITA11
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo umerena doza..da
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |