|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика | страница <1 471472473474475 832> |
Автор | ||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк- интересен ден.. одам да издувам цигаре на раат, за да не ме види шефицата... ќе треба у натура да плаќам казни...
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк- зар и ти сине бруте
|
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-аман оставете ме една мандарина на раат да изедам... ц ц ц ц ц...
|
||
|
||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК...авторитарност не значи авторитет.
|
||
EKCTPA
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro sea shto e rabotava nekli ke pusheshe
|
||
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zenmaster
Сениор Interceptor Регистриран: 05.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 4262 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да кажам дека авторитетот не паѓа од небо и неможе човек сам на себе да си го даде оти има голема можност да се прецени и да биде пристрасен во изборот НО во ситуација на несигурност во себе се повикува на лажен авторитет (лажен оти не е потврден од околината дека е заслужен ) и во момент на слабост донесува смешно-жални одлуки за кои во истиот момент не е свесен поради тоа шо е заслепен од својата егоцентричнос.......сакам да кажам катастрофа жално е овакви работи да му се случат на некого .
|
||
[IMG]http://img148.imageshack.us/img148/4285/xxxpn7.gif">
|
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК...My Man!
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК..авторитет...е не...повеќе ми личи на моќ без авторитет ама ај...нек си мислат како им одговара...
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sdk...
Ako mnozinstvoto e vo pravo..
ne se izdvojuvaj,podrzi gi...
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
pagane
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК....сутра....обавезно! опрости, другарче! |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk deka ovde ako ima nekoj poglaven i poodgovoren neka se pogrizi za tenzijata koja sto se krena na forum, i veke da ne si dozvolat ova da im se slucuva na forumot...
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sdk.. Ne gledam adekvatno resenie vo dogledno vreme
|
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
Внеси реплика | страница <1 471472473474475 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |