|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика | страница <1 464465466467468 832> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ......... вкус на круша ....... а јас како провинцијалец не сум од модерните
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk....posle 10-kata, ide edna indijanka od seherezada
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ......... прифатено .. а кафе ?
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...ostaj kafeto, a mafe
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ........ даме бирају
|
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...nema mafe... posle 15-ka, strumka i sampita ...jok mafe
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ........ твој збор за мене заповед
|
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk...fala bogu..i mojot zbor za nekogo da e zapoved
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ...... очигледно не се свесни за тежината на твојот збор
|
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk..bolje e koga ne se svesni za toa sto ke gi snajde
|
|
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ......... да ..... убавите нешта секогаш се оставаат за крај
|
|
marija-92
Сениор Регистриран: 22.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 333 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Deka mnogu mi e teshko...
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ......... ништо не е онака како изгледа .... секогаш постои решение ........
|
|
EKCTPA
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk deka denes e mnogu tapa den neznam zoshto site se namrshteni i samo se karaat, ama ja im kvaram prosek zs se skinav od smeenje vicovi eden ton si procitav
|
|
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
|
Внеси реплика | страница <1 464465466467468 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |