|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика | страница <1 463464465466467 832> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk ne e loso da se pogreshi cat pat
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ....... паметниот учи на туѓи а никако на свои грешки
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk....
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk ako e taka togas stvarno e pameten |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк .... а најпаметно е да ММ зошто очигледно некој го нас’скал пит булот
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk- i jas se slozuvam so tebe... zasto pitbulot mnogu kasa denovive....
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ...... значи , најпаметно е да не го вадам ........ од панталони
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ......... имам чувство дека некој е во заседа и чека
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mi se jade krofna so eurokrem
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк ..... јас би некој кроасан
|
|
ana marija
Сениор UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk ja bi nekoja palacinka so eurokrem i banana
|
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk....kroasani so eurokrem jadev za dorucek, pa da smenam maku, da ne bide ednolicna ishrana
|
|
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк .......... да бидам искрен , не би одбил ниту понуда за кај Дестан ..... 15 - ка со кромид и струмка
|
|
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk....lele strumka....kaj ti tekna ....ne pamtam kakov vkus imase..btw, jas vo destan bev od modernite, piev jupi
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 463464465466467 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |