|
Таратур муабети |
Внеси реплика | страница <1 586587588589590 681> |
Автор | |||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
утре нема да спијам в соба.... мислам...
|
|||
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
epa dobro znaci ke ima koj da ti go pokaze krevetot
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ubav pomin ... I... ne si go zemas
|
|||
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
абе дечки и јас да се пофалам малку
ко се налокав еднаш со кисела вода и ми се при__чало на сред сон и не знаев кај е вратата ама арно брат ми ми ја покажа инаку беља ке направев) уште да се фалам.......... мислам дали ме разбирате |
|||
|
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
☆☆░░▓▓▓▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░▓▓░░░░▓▓▓▓▓░░░♫░░☆☆ |
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ај не лажи туку признај дека уше со мама спиеш... |
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бато на тој потписот дај му малце кат на таа последната, а ја видам а се плашам...
|
|||
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ааааааааааааа со баба ми спијам ти ако спиеш со мајка ти не значи дека сите се како тебе |
|||
|
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ОВАА беше баба ти? Јака е нема шо... |
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Sunny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne ste normalni ... kaj vi davav da piete
|
|||
|
|||
Iron Man
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
колку уба бабичка имаш (и сега знам дека ке речиш АЈ ДА ТИ ЈА МЕСТАМ)
ама ке ти речам НЕ ФАЛА а потписот арен е сега |
|||
|
|||
Omar
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Лелеле е сега ме заеба јако.... Баш и така ќе ти речев, леле почна ко селски буквар да ме читаш.... Супер е таа грдата одпадна... Позз бато до тебе... |
|||
Внеси реплика | страница <1 586587588589590 681> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |