|
Среќен Роденден |
Внеси реплика | страница <1 455456457458459 635> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pravoslavie sreken rodenden
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pravoslavie среќен роденден.
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај и ја да кажам...Хепи бртдеј Православие
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Pravoslavie
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Модератор Регистриран: 07.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1732 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Благослов Ви дарувам мили мои што ми укажавте голема чест и ми покажавте забележливо внимание. Што да Ви кажам, она што ми преостанува е да го извадам срцево и да Ви го раскинам и распарчам и да Ви дадам секому по едно парче од него... Навистина ми е драго што не ме заборавивте... И да... бидејќи сте вака фини и пријатни луѓе, верувам и се надевам дека ќе заедничариме од сега до бескрајот на Вечноста која туку што почна... Сите Ве сакам!! И да... уште ова... многу ми се допаѓа што на оваа тема “Среќен Роденден“ честитките се множат како епидемија, како вирус... еден/една форумџија/ка почне и сите ќе “префатат“ и по него/неа продолжуваат. Тоа е навистина прекрасно! Едни од други се потсетуваме, учиме, вежбаме, растеме, напредуваме во Доброто! Сите ние ЗАЕДНО! Зарем не е прекрасен поимот “ Љубовна Заедница“?? Еххх... колку убава “болест“... Човек просто да ја посака да ја има во себе и да сака да се “разболи“ од неа!! Дај Боже сите вируси и епидемии и пандемии на светот да бидат само добри, само фини и преку нив да се шири доброто и љубовта за да би биле сите расположени, радосни, смирени, фини и наместо со фрустрации, кавги, пакост и злоба, хаос, омраза, страсти, зла... да се чувствуваме исполнето и нахрането со добрини, љубов, ред, мир, усредсреденост, чистота, слободност, радост, здравје... баш така како што се чувствувам јас поради овие прекрасни честитки, од овие извонредни луѓе, пријатели, добромисленици! За крај... не смеам да заборавам да Ви подарам парче благо, за да Ви биде на сите благ животот и да Ви подарам по една чаша вино, за да Ве опие (ама да не Ве испијанчи) љубовта, мислам секоја љубов: Божјата, братската, сестринската, родителската, детската (т.е. чедовата), другарската, пријателската, соседската, брачната, форумската, љубовта кон секој цвет и кон се’ што расте на Земјата и на морските, езерските и речните дна, и љубов кон секоја мравка и мува и кон се’ што се движи по Земјата, и кон се’ што плива и нурка во морињата и сето она што лета во воздухот... но пред се’ и над се’ БогоЉубието и човекоЉубието!! Така да Ви биде се’ во животот од сега па до бескрајот на Вечноста: Вино и слатко-благо. Дај Боже! Амин!!! |
|
Да погледнеме околу нас, таму има МНОГУ СТРАДАЛНИЦИ. Да им помогнеме!
Оди на подфорумот Хуманост на дело Запамети, ЉУБОВТА ДЕЛОТВОРИ!! |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pravoslavie....neka ti e srekjen rodendenot
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tanas_1902 i site ostanati Tanasi
sreken rodenden |
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Sunny
Сениор Fantasy girl Регистриран: 01.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 19874 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќен Роденден Beti Ohridska |
|
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
aj moze da i go cestitam rodendenot na kerka mi da rasti golema i da bidi zdravo dete
p.s...lepotica na mama |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
neka i e sreken i od mene anitkeepa aj poskoro i so zet da te vidime
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
fala lepoticeeeeeesamo zdravje ,,,neka rasti prvo
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АНИТА нека и е среќен роденденот на ќеркичката
жива,здрава и весела нека ти е |
|
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Perun,Srekjen rodenden se najubavko |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од сите денешни славеници некако во око ми влезнаха Перун и Месенджер...
Живот и Здраве!!! Нека им е срекна Новата Година. ------------ Како и на сите останати славеници , се разбира. |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќен роденден Перун и Месенџер
Се најубаво Изменето од tiggy_sparrow - 01.Јануари.2010 во 13:27 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Внеси реплика | страница <1 455456457458459 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |