|
Никола Г. најдобар или најлош премиер? |
Внеси реплика | страница <1 6263646566 77> |
Автор | ||
misteriozna
Група Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Gruevski e najdobar premier. Tolku mnogu uspesi Bravo za vladata navistina se slozen tim koj mnogu vetuva!
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сега не жалам што те поздравив |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па не се многу за да не ги набориме еден по еден и да ставиме до секого по нешто што направил.
За мене единствено преку споредба со претходниците може аргументирано да се каже дали Груевски е најдобар или најлош премиер. Иако има работи кои се за критика - во споредба со сите негови претходици - позитивните работи во голема мерка ги надминуваат негативните и за мене Груевски е до сега најдобриот премиер на Македонија. Изменето од DameMak - 27.Декември.2009 во 09:23 |
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A be i Dame Gruev e vo pravo, ama seto toa sto go nabroja e dadeno od nasi pari drzavni, ili pak se ima zaduzuvano po stranski ili domasni banki.
Nema bre covece investicii, so koi negovata programa bese prepolna. Znaeme site sto znacat investiciite, a ne samo "presipanje od suplje u prazno" sto bi rekle Srbite. |
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
даме, сето она што го наброја за Груевски е излишно и во никој случај не го прави најдобар премиер
тоа што сите претходни власти биле идиоти, не го оправдува тоа што го прави овој премиер денес, а воопшто и не знам како народот може да се задоволува со споредните и минорни работи (а на кои се потрошија огромни пари), кои ги постигна Груевски, плус од она што ти го наброја (фала богу некој се потруди), само две работи дали се позитивни или имаме од нив некаква корист во ништо не е подобар од сите негови претходници, може само да се каже дека е подобар во изигрување будала што се однесува до решавањето на вистинските проблеми на државата, и подобар е во манипулација, тоа е се Изменето од zabegan - 27.Декември.2009 во 17:11 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Polosh i nema da imame.........no krajot mu se blizji........... |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Fakt e deka ne ni odi, ni sega a da ne zboruvam za porano. Aj i neka mu se blizi krajot, ama koj posle, koja garnitura. Ne gledam covek sto moze da gi pokrene rabotite, edinstveno da doneseme kompletna postava od tunguzija na primer. Stvarno nemam ideja sto posle.
|
||
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
....најлош!?....
|
||
DameMak
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 617 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.....најдобар!.....
|
||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Polosh do sega sme nemale i ne daj bozje da imame......
Idniot kje e dobar, kje proizleze od skromniot narod i kje e se podobro..... |
||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
od nekoi forumdzii koi mislat i napisale deka e najlos
bas bi me interesirala edna edinstvena rabota dobra sto napravile drugite premieri pred Nikola edna edinstvena oti jas ne mozam da se setam na niedna Изменето од anakin - 31.Декември.2009 во 12:58 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
инаку не знам дали знаете колку е патетично да го споредувате човекот кој го сметате за бог со криминалци и предавници
|
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 6263646566 77> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |