IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали сте љубоморни?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали сте љубоморни?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 54>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 1,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2009 во 14:42
Originally posted by Blue Scarlet Blue Scarlet напиша:

Prasanje:

Dali e dovolna pricina ako pokraj sebe imas ubava zena ili dobar tip po koi site se vrtat i site gi zagleduvaat da se bide ljubomoren ili toa e nesto na koe treba da ste gordi?

Доколку во таа комбинација се исклучителн привлечна  и многу просечна неупадлива особа, ова е идеален коктел за фрустрирачка, несреќна врска. Не мора да значи ама доколку едната половина стално привлекува многу внимание и ја фрла во сенка другата, сигурно ќе се јави љубомора.
Обично тие доста убавите со тек на време се чувствуваат доста самоуверени, сигурни во својот партнер, дека се сакани и плус дека им се допаѓаат и на други и почнуваат многу да се опуштаат во однесувањето. Живеат со мотото дека „Им се може„. Пак не мора да значи ама  сум се изнагледала вакви слични комбинации и сите некако личат една на друга.
Не секогаш љубомората доаѓа како резултат на нашата сопствена несигурност, туку може во значителна мера да е предизвикана од личноста со која сме во врска со нејзиното однесување.
Замислете си дека не сте љубоморна особа, контрол-фрик арно ама вашиот партнер почнува да ве става во незгодни ситуации и тоа се пофторува и пак и пак и пак.....колку и да не сакаш да реагираш несовесно и непромислено, ќе почне да ти тегне живец.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2009 во 16:02
Ljubomorata e kako konk*rencijata na pazarot...dobra i produktivna dodeka e kontrolirana...среќа
I onaa komunistickata...MI VAM VERUJEMO ALI IPAK PROVERAVAMO....e sega metodite  se mnogu bitni!
Ako prejde vo patologija togas e nedostatok na samodoverba
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Milaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 1523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2009 во 17:08
сите сме,се разликуваме само по начинот на кој ја манифестирамезадоволство
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2009 во 02:13
А има некој што не е љубоморен
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
riki1899 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Декември.2008
Поени: 850
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај riki1899 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2009 во 00:45
jas dosega ne sum bil ljubomoren,a za ponatamu zdravje pa ke vidime...nikogash ne se znae...
    basnata KISELO E GROZJETO sekogash e aktuelna,...dali lisicata uspeala da izlaze nekoj drug osven sebesi?      
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2009 во 11:11
normalno deka sum ,i toa vo ,,umerena formaтрепкање
Кон врв
orlov Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
army veteran 2001

Регистриран: 26.Јули.2007
Локација: Macedonia
Поени: 11342
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај orlov Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2010 во 21:21
Ne. Tolerantendo kade se mozje. A, potoa THE END.задоволство
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,              
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2010 во 13:27
ahaплазење
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јануари.2010 во 13:47
ууу  хуууу ......... и тоа колку тага
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2010 во 13:30
Koga sum zaljubena ,znam da bidam i  ljubomorna.
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2010 во 13:39
SE BROJAT POSTOVITE NA FORUMOT....????голема%20насмевка
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
Dani79 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Декември.2009
Поени: 49
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dani79 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2010 во 22:53
Не сум љубоморна..нема причина за тоа..знам дека тоа што е мое ќе остане, а тоа што не е нека замине

Љубоморна на што?! Знам дека има поубави од мене, знам дека има попаметни од мене, знам дека има подобри од мене..а ако тоа што го имам не е доволно, значи дека сум во погрешна врска.

Кон врв
Dianna Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Јануари.2010
Локација: Macedonia
Поени: 118
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dianna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2010 во 23:00
Nikogas, so koja i da i da pojde doma ke si dojde!
"Zivotot im e komedija na onie koi mislat, a tragedija na onie koi cuvstvuvaat" Pablo Picasso
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2010 во 00:20
vo umerena doza..daтрепкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2122232425 54>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.