![]() |
|
ЗДРАВО-------------ЧАО |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 102103104105106 533> |
Автор | |
монте кристо ![]() Сениор ![]() ![]() THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eee ke izdrzime ana , nego kazi mi kako humorot pogore
![]() |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
mislam deka i bush ne se naspal kako shto treba |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Бобро утро имајте прекрасен ден мили мои денес е Голем ден.. Денеска е Распетие За многу години мили мои
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
dobro utro nate i neka ni e za mnogu godini denot
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Добро утро мила за многу години
![]() ![]() денеска сум многу среќна најмногу ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Eden golem pozdrav do site vas
![]() ![]() |
|
don't smoke and fly, take a bike and ride
|
|
![]() |
|
Голем поздрав и за те*е лавче сречни празници нека ни се
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Lion ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Nat, srekni praznici i tebe i da mi imas prekrasen vikend
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ти Благодарам лавче, Овој празник за мене е посе*ен многу му се радувам и го уживам на секој можен начин...
Нека христосовото Воскресение ти донесе многу нешта посакувани ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ej, |
|
|
|
![]() |
|
tajci ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
cao
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Do viduvanjeeeee,.......
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
Ma ima li nekakva polza ako kazam zdravo koga nema nikoj da mi odgovori i jas ama sum so vreminjava ama so da se prai pa eve koga ke kazam zdravo za nekoi pet minuti smetajte go za cao |
|
![]() |
|
mikus ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
aj zdravo jas odgovaram vedo
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 102103104105106 533> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |