![]() |
|
што ќе направите ако го фатите партнерот на дело? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 29> |
Автор | |
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Osven toa shto toj za mene kje bide istorija,kje se zaprasham i koj bil motivot toj da go napravi toa.
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.ma zarem treba li motiv za da izneveris nekogo.............neeeeeeee..............situacija........samo nisto drugo............
.......a i da go fatam na delo.....nema nisto da mu napravam....ke se iznerviram da ne vikam ne.....ama boze moj..............ke go ostavam.....neka uziva covekot..............
|
|
![]() |
|
kiki_kiki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
togas ke bidi minato vo mojot zivot
![]() |
|
![]() |
|
golemiot covek ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
|
|
![]() |
|
golemiot covek ![]() Нов член ![]() Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
daj lujge stvarno ne se zsezajte.a sto ako premnogo ja sakas tipkata i toa ti se se sluci,znaci premnogu da ja sakas so ne mozes da se zamislis bez nea.sto togas ako ja fatis na delo ,kako treba da postapis???>
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
pa i premnogu da go sakam, vredi li nesto da storam za toj tip posle toa? NE. Fino lepo bez trepnuvanje ke si zaminam
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
stvarno pomajgajte dajte mi nekoj sovet zs stvarno mozam da ubijam nekogo
![]() |
|
![]() |
|
ponkogas si razmisluvam da i napravam premnogu grdi raboti a sepak jas moram da patam
![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Ednas negde na nekoja tema vo pf. Ljubov procitav deka golema bila zenata sto umee da prosti za preljubata
![]() ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Ами размисли си ти,ако ти значи и можеш да преминеш преку тоа неверство терај понатамо.
Ако не можеш прекини и готово,секој на своја страна.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
retko koj moze da zaboravi takvo nesto, za zal. no mislam deka ne vredi da se spustame na toa nivo i da vrakjame.ednostavno svrti i grb. toa i e najgolemata kazna.
|
|
|
|
![]() |
|
fiks ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ![]() ![]() ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Никој не знае што му се врти низ умот на онај кој го изневерува својот партнер,може е некоја заслепеност може само страст кој го знае.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
![]() |
|
ili pak zaslepenost od strast
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2324252627 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |