|
што ќе направите ако го фатите партнерот на дело? |
Внеси реплика | страница <1 2324252627 29> |
Автор | |
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Osven toa shto toj za mene kje bide istorija,kje se zaprasham i koj bil motivot toj da go napravi toa.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.ma zarem treba li motiv za da izneveris nekogo.............neeeeeeee..............situacija........samo nisto drugo............
.......a i da go fatam na delo.....nema nisto da mu napravam....ke se iznerviram da ne vikam ne.....ama boze moj..............ke go ostavam.....neka uziva covekot..............
|
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
togas ke bidi minato vo mojot zivot
|
|
golemiot covek
Нов член Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
golemiot covek
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj lujge stvarno ne se zsezajte.a sto ako premnogo ja sakas tipkata i toa ti se se sluci,znaci premnogu da ja sakas so ne mozes da se zamislis bez nea.sto togas ako ja fatis na delo ,kako treba da postapis???>
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa i premnogu da go sakam, vredi li nesto da storam za toj tip posle toa? NE. Fino lepo bez trepnuvanje ke si zaminam
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
golemiot covek
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
stvarno pomajgajte dajte mi nekoj sovet zs stvarno mozam da ubijam nekogo
|
|
golemiot covek
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ponkogas si razmisluvam da i napravam premnogu grdi raboti a sepak jas moram da patam
|
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ednas negde na nekoja tema vo pf. Ljubov procitav deka golema bila zenata sto umee da prosti za preljubata ,spored toa bidi ti golem maz (plus pogodeno ti e so nickot) ... ili barem potrudi se da bides nad toa , a kako?..... ke si najdes nacin samiot .... zasto ovde site se "jaki" tipovi i tipki .... tesko deka nekoj iskreno ke ti pomogne .........
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ами размисли си ти,ако ти значи и можеш да преминеш преку тоа неверство терај понатамо.
Ако не можеш прекини и готово,секој на своја страна.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
retko koj moze da zaboravi takvo nesto, za zal. no mislam deka ne vredi da se spustame na toa nivo i da vrakjame.ednostavno svrti i grb. toa i e najgolemata kazna.
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никој не знае што му се врти низ умот на онај кој го изневерува својот партнер,може е некоја заслепеност може само страст кој го знае.
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
La Ninja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ili pak zaslepenost od strast
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 2324252627 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |