|
Нова Година |
Внеси реплика | страница <12345> |
Автор | |
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
најмногу што очекувам е да си ги попрам оценкине и да ми е мирна глава
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmm
ovaa godina ke ja zapametam po mojata izvonredna pozitivna energija..... ke ja zapametam deka se nauchiv da baram ,a da ne chekam.. slednata godina ne ochekuvam i ne pozheluvam ama bash nishto.. ednostavno ke zemam toa shto mi treba .....aj da recham od dedo mraz |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
slucajno da ne se razbudivte so ideja
|
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nova godina, ponoć prošla je. Nova godina čeka me, ponoć prošla je. Prognoza za decembar, hladno bez kiše. A ja letnje stvari nosim, nek telo diše. Nek okreću se za mnom, neka svi polude. Neka se......... 2009 tesko deka takva godina ke se povtori. Odmori , setanje , druzenje , novi obvrski na rabota , semejna harmonija i kraj vo Milano.
2010 jan svadba , vencavka od vladika Pimen gospod zlaten da klajt raka da nemora godinata da e podobra ama za si sme site doma i na forumov , zivi zdravi veseli i samo ubajni da ne sluzaaat.
Srekna nova !!!
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ocekuvam mnogu malku ...podobro od 2009gi mnogu mnogu zdravje za nas i za vas
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2009:si vetiv deka ke stedam, deka nema veke da trosam bezveza, ne zastediv nitu denar, dve dragi osobi od mojot zivot otidoa vo tugina, me ostavija sama, macki veke ne cuvam, gi frliv pantalonite nekade i pocnav da nosam fustani(ozbilno),mnogu se zabavuvav duri i premnogu,vezbav dva meseci sekoj den, posle se otkazav,si vetiv deka ke gi ostavam cigarite, ne gi ostaviv pusam seuste,zapoznav eden ok decko............da ne dolzam........
2010:sakam samo zdravje na site okolu mene.............. |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekjna 2010 godina mnogu zdravje,ljubov i berikjet |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SREKjNA I BERIKjETNA NOVA GODINA NA SITE FORUMDZII,OD SRCE VI POSAKUVAM
|
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
Didi
Сениор Summer flower Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekjna Nova 2010 i srekjni Bozikjni praznici
|
|
Srekata vo tvojot zhivot zavisi od ubavinita na tvoite misli....
|
|
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2010 - најдобрата година досега во мојот живот од каде да почнам...
имав повеќе прилики да патувам надвор од државава,... запознавање нови култури, нови луѓе... нови ПРИЈАТЕЛИ... дефинитивно голема промена во мојот начин на размислување.... сега, сум многу многу повеќе оупен мајндед,... си пишува таму под сликичето сфатив како да уживаш во животот,... формулата била толку лесна - иако кажана многупати,... додека не ја искусиш на твоја кожа нема да ја дознаеш потоа, имавме принова во семејството,... едно преслатко бебче што обожува да чука раци и да вика чао... хаха, супер занимација годинава престанав да се замарам ( т.е. уште се обидувам да престанам да се замарам ).... со многу непотребни работи... а почнав да се замарам со уште понепотребни ( исклучиво женски : која четка на маскарата виткала повеќе и кој лак оди на таа блуза... цц, збрлавев и јас )... станав опседната со правопис, книги, јазици и се од тој ред... одма ,,спискувам,, на правописни грешки и се трудам што поретко да ги правам! не се карам веќе дома, освен со досадноно детиште,... т.е. јас нејзе ја карам... ајм д бос и мислам една голема промена, на добро се разбира - започнав редовно да вежбам, еве веќе 5-6 месец по ред,... се чувствувам супер :)) малце турбулентна во поглед на некои мои блиски другарки, сфатив дека човек мора од сите страни да се пази.... и да, за крај - Ајнштајн бил во право - човечката глупост нема граници... и тоа никој не може да го промени, па дури нажалост ни јас за наредната година си посакувам самата на себе пред се добро здравје,... многу среќа,... па другото само по себе си доаѓа... ма кого лажам, една добивка на лото би ме направила многу посреќна п.с. и да ми донесе дедо мраз фустан за матура, или барем слика од таков како што сакам оти не знам што сакам п.п.с и знае уште што треба дедо мраз |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И Новата година има свои трендови...
Во периодот кога сите се подготвуваат и планираат како да ја поминат најлудата ноќ, стресот е на високо ниво. Каква гардероба да се избере, на кое место да се оди, како да се испланира трпезата... Доколку не сакате да погрешите, откријте што е ИН, а што АУТ при испраќањето на старата и пречекот на новата година. СТАЛОЖЕНОСТ |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Голема благодарност на сите драги лица кои животот ми го прават поубав и голема благодарност до оние кои излегоа од мојот живот,но го направија вреден за паметење.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Внеси реплика | страница <12345> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |