IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Медиуми
  Активни теми Активни теми RSS - Големиот Брат
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Големиот Брат

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 15>
Автор
Порака
misteriozna Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Декември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај misteriozna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2009 во 14:23
mnogu me nervira dragica
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2009 во 14:50
мене пак никој не ме нервира како личност,ама толку многу ме нервира речникот на јована што ми иде да и отидам таму и да ја треснам од земја
сабајле одам по улица и две деца (7-8 год) одеа пред мене и го слушам едното на другото му вика: ма јади гомна....алооо 7 годишни деца почнаа да ги имитираат лошите особини ( и лошиот речник) на јована
Кон врв
misteriozna Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Декември.2009
Поени: 59
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај misteriozna Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2009 во 16:34
ma4kica nemora da znaci deka decata ja imitirale Jovana i nemora da znaci deka tie deca gledaat golemiot brat. Ne, toa ti e domasno vospituvanje. I okolinata.
A stvarno ovie vo golemiot brat se masini za pcuenje breej
Кон врв
Гостин
Гостин

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2009 во 17:43
misteriozna велики брат го гледаат децата заедно со родителите...ретко има некое дете што не го интересира тоа...домашното воспитување е секогаш на прво место и тоа не го оспорувам,ама не е секогаш пресудно..нашите деца се трујат со вулгарности и со програма што е се само детска програма НЕ...во таков ударен термин и плус сите делови што ги даваат на ексклузив мислам дека единствениот виновник за некое дете да го рече тоа што погоре го нашишав се медиумите ( а во случајов затоа што на ниедна ТВ нема толку вулгарности - го посочив големиот брат на А1)
децата најбрзо го копираат тоа што е негативно за жал..
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2009 во 19:27
ma4kica mene ne me interesiraat takvi shoua inaku za losh recnik sekoj go ima od mlad do star
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
Radijator Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Ноември.2009
Поени: 153
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Radijator Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2009 во 10:53
Ova e eksperiment so zivi luge, nisto poveke. Tamu se sobrani nepismeni licnosti na koi sto ne im se raboti i se zelni za EASY WAY MONEY.A zalnoto e sto ,kako sto rece Vasko Eftov vo emisijata, uste ponepismeni gi konzumiraat i go sirat virusot.
Кон врв
pcelka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Март.2009
Поени: 3326
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pcelka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Декември.2009 во 11:26
Карло ја запроси Вики..........голема%20насмевка.............!!!

„Големиот брат“, конечно се смилостиви врз љубовта на Карло и Вики, па реши да му исполни една желба од трите желби на црногорскиот фризер.

Виолета Ралева, се појави во собата за исповед, каде Карло со затворени очи чекаше да види која од трите желба ќе му е исполнета... Кога ги отвори очите и ја здогледа, едноставно не можеше да поверува, па следеа пребратки бакнежи и изјава на љубов, зачинета со просење.

- Ќе се омажиш ли за мене, рече Карло.

Ралева, видно изненадена, возбудена, сепак успешно го избегна одговорот, велејќи дека го сака.

Во изјава за српскиот весник Блиц, Виолета вели дека целото запросување било шега.

- Мислам дека тоа беше шега. Никогаш нема да дозволам навистина да ме запроси на таков начин, во куќата на „Големиот брат“. Ова само може да му помогне да ја земе наградата, рече низ смеа Вики.

Младата Македонка не крие дека сака да биде млада мајка, но сепак смета дека пред да го кажа судбоносното „ДА“, Карло прво треба да излезе од реалното шоу за да видат како ќе функционираат надвор во реалниот живот.

секој нов ден, носи нова надеж...
Кон врв
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2009 во 00:28
Победник од оваа сезона на Г.Б. е Владимир Арсич-Арса

На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
ZeZnAtA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Power

Регистриран: 26.Мај.2007
Поени: 19172
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZeZnAtA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2009 во 01:07
заврши?? ухх... конечно голема%20насмевка
Љубовта владее без меч и врзува без јаже!
Кон врв
Гостин
Гостин

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2009 во 03:36
мислам дека заслужено победи
Кон врв
Perfekt BoI Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Декември.2009
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Perfekt BoI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2009 во 13:16
ПА добро мозам да казам дека и АРсо ми бесе своедивен фаворид ама колку со сакаф да победи БЛАГИЦА не сакав нико друк, оти она како им ги спустасте не смееа да и писнат!!!
Кон врв
Гостин
Гостин

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2009 во 16:25
благица????????
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 31.Декември.2009 во 18:58
Smeshal so Danicaтрепкањесмеење

Ubavo shto pobedil Arsaзадоволство
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јануари.2010 во 14:05
bravo za arsoтрепкање
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1011121314 15>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,109 секунди.