|
Лекот за рак на дојка |
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Автор | |
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova ne se uci na fakultet bidejki e zabraneto!Se prikrivase so godini.Inaku imas milioni stranici na ovaa tema a eve edna od niv:
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па нормално цијанид отров за клетка исто како радијација .......
овде нема крај за објаснување се осеќам како да е некоја секта против човеково здравје.....јас не велам дека не помага ...но луѓе ....како помошни средства.......дополнителни .......не смеете да кажете дека макробиотика е доктрина и терапија и лек..... заколни се аудиофил дека не си користел ама баш никаков хемиски лек ......највероватно како макробиотски присталица .......и никогаш не си бил на лекар???само тоа потврди ми... |
|
Audiofil
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na lekar isklucivo radi sostojba na krvna slika.Ke si platam 300,400 denari i ke napravam kontrola.Obicno toa go pravam ednas vo godinata. Inekcii,vakcini i drugi lekarstva dodeka sum ziv nema da zimam.A obicni nastinki za 24 saati gi resavam so preznojuvanje i rakija 60 stepeni. |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кажи ми мој драг Аудиофил........
зошто ја испитуваш состојбата на крвната слика?????????????????? само тоа кажи ми искрено....... |
|
Audiofil
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Najmnogu poradi nivoto na holesterol.
|
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
дали си приврзаник на макробиотска исхрана драги мој Аудиофил??
|
|
Storm5
Сениор Регистриран: 30.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 226 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bijonse1:
овде нема крај за објаснување се осеќам како да е некоја секта против човеково здравје.....јас не велам дека не помага ...но луѓе ....како помошни средства.......дополнителни .......не смеете да кажете дека макробиотика е доктрина и терапија и лек..... KOMENTARI: 1.Zitarкi i zelencuк ne se секта против човеково здравје -Mакробиотика He e секта,tuкu nauкa 2.Zitarкi i zelencuк se osnovna hrana i leк voopsto 3.макробиотика е доктрина и терапија и лек - osnova bez кoja e nevozmozno da se spreci ili izleci raк ili druga bolest -MINA DOBIC,1942, so макробиотика izlecila raк na crn drob.Napisala кniga 'Moj je zivot кao feniкs' -ENTONI SANTILARO,so макробиотика izlecil raк i avtor e na кniga 'Vracen u zivot' -Osnovna кniga e "ISHRANOM PROTIV RAKA",na Michio Kushi |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле Сторм5 колку си површна ....зарем тие книги ти е се стручна литература.....кажи ми што е рак ??
Аудиофил се уште го чекам твојот одговор.........на горното прашање... |
|
Audiofil
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sum.Od nea konzumiram integralen oriz,limoni, portokali, jabolka, praski,lubenici a od zelencukot najmnogu kromid i luk skoro sekoj den,morkovi,zelka i dr.
|
|
Audiofil
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Rakot pretstavuva poremetuvanje na metabolizmot vo celiot covecki organizam.
|
|
Storm5
Сениор Регистриран: 30.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 226 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
леле Сторм5 колку си површна ....зарем тие книги ти е се стручна литература.....кажи ми што е рак ??
-PROCITAJ na tema Макробиотикаta i Rakot na 1, 23 i 24 strana -PROCITAJ na tema Lekot Za Rak Na Dojka 1 strana |
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa moze da se sluci od bilo koja bolest |
|
Audiofil
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Uste nekoi korisni informacii sto ne se doznavaat na fakultet: |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Драги мој Аудиофил еве ти ги твоите контрадикторни одговори......
прашање..... заколни се аудиофил дека не си користел ама баш никаков хемиски лек..... 1.) Na lekar isklucivo radi sostojba na krvna slika.Ke si platam 300,400 denari i ke napravam kontrola.Obicno toa go pravam ednas vo godinata. Inekcii,vakcini i drugi lekarstva dodeka sum ziv nema da zimam.A obicni nastinki za 24 saati gi resavam so preznojuvanje i rakija 60 stepeni. прашање ...зошто ја испитуваш состојбата на крвната слика???? 2.)Najmnogu poradi nivoto na holesterol. прашање .....дали си приврзаник на макробиотска исхрана драги мој Аудиофил?? 3.)Sum.Od nea konzumiram integralen oriz,limoni, portokali, jabolka, praski,lubenici a od zelencukot najmnogu kromid i luk skoro sekoj den,morkovi,zelka i dr. Тогаш зошто се плашиш од холестеролот?????????? надворешен холестерол не го внесуваш со исхрана....... внатрешен холестерол мора да ти е ок поради ,,макробиотска терапија лек ,,...... |
|
Внеси реплика | страница <1 23456 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |