|
Мендух Тачи: протекторат или име?! |
Внеси реплика | страница <1 234 |
Автор | |
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bimba, chovekot ima pari ima mokj, ima narod koj kje trgne po nego i po Ali.. Shto e so nash*te minati i segashni politichari? Ne prodadoa. Nashiot narod e ili zatvoren doma ili vo nekoj Rojal kafene. Za drugo ne go interesira. Zatoa pak kje kazjam deka Tachi e taktichar i analitichar i si go cheka momentot, a ne poradi bilo shto drugo. Nemame patrioti. A tie koi se deklariraat kako patrioti se vo politikata a se anti patrioti....... Nas dvajca mozjeme na forumov da si muabetime a tie da si teraat kjef. Изменето од orlov - 24.Декември.2009 во 19:00 |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
bimba
Нов член Регистриран: 26.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tokmu taka,patriotite i branitelite gi ubi gruevski vo dusata,go rascepka clenstvoto i udri po nekogasnite 'svoi' sopartijci,a za sto?-za rejting.Da, nie moze da muabetime na forumov Orlov, no isto taka znaeme i puski da zememe vo racete.Makedonija nikogas ne e bila sama i vo najteskite momenti SEKOGAS imalo Makedonski Sinovi da ja branat od lesinarite.Taka da ne mu davam za vaznost na izjavata na Taci,pamtis li 2001 edna noc sto se sluci vo DORA,togas nekoj mudro mu potsepna na Taci da ne bide tamu..koj?jas znam koj a sigurno i ti.E od takvite treba da se vnimava.Znaci dnevno politicko vnimanie e izjavata na Taci, i e bez vaznost.Pozdrav
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Borcite bimba, BORCITE........... No se somnevam deka sega kje ima tolku mngu borci kako vo 2001godina. A, zgora na SE ni ovaa ni predhodnata vlast nemaa doblest za Statusot na Borcite. Pa sega vidi kade sme. Ti si dobar borec i patriot no koja korist ja imash od toa? Nikoja.....edino shto veruvam deka nekoj se pogrizjil da ti dade parche leb.............ama toa ne e toa. Toa trebashe da go stori drzjavata a ne NEKOJ......... Tachi.....ako zad nego ne stojat vujkomu Dzjo i strikomu Sem neznam dali taka kje se odnesuva.........a i nie si imame svoja vina.......... |
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
dras
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 858 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...и протекторат и име и албанци и македонци,....за жал и грци,...., НОВА ГОДИНА ,...БАЈРАМ,,,....БОЖИЌ,....уште ли се занимавате со МЕНДУХ ТАЧИ,.....кај Ви е,....позитивната енергија која Би ја внеле во 2010!?....
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ние веќе сега наликуваме на протекторат.
|
|
aLbaneso
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 27.Септември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 933 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Љаеш НЕ касаш !
|
|
Polar Bear
Сениор Регистриран: 04.Декември.2007 Локација: Канада Статус: Офлајн Поени: 1152 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тема: Мендух Тачи: протекторат или име?!
Његове су лаѓе одпловиле...
|
|
Jа сам за демократију и слободу на говор, сакам песну, пиво, вино, ракију и жене!
|
|
alankan
Сениор Регистриран: 15.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Menduh ta chi nona.....na ovoj kumot mu dal pogreshno ime i zatoa brljavi ponekogash.
|
|
Внеси реплика | страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |