IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 451452453454455 832>
Автор
Порака
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Статус: Офлајн
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 18:14
СДК...Даре нешто у хипи фазон еплазење
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 19:05
Originally posted by tiggy_sparrow tiggy_sparrow напиша:

Originally posted by volkswagen volkswagen напиша:

сдк... отидов да учам нешто, утре праам 2 тестови, а не знам ни за што теми сезагриженост

сдк... позз до Тиги со која не направивме муабет ич денескатагаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање....

патем, тигица, ај сеа од ко ме виде како изгледам кажи ми дали така ме замислувашеголема%20насмевка
Прашање на милионер: кој актер го игра Џек Спреоу во „Пиратите од Карибите“среќа

Човеков мислеше пола саат шо се викаизненадување
Инаку...сварно муабетот не идеше...

Он топик...СДК...Волс не го замислував баш така, меѓутоа вака е повеќе од доброзадоволствоголемо%20гушкање

сдк....еееј,  добро формулирана реченицаплазењеголема%20насмевканамигнување
сдк.... абе чупе, многу си ти поразлична на другине фотки....голема%20насмевка Ама нема везе, како што викаш, повеќе од добротрепкањеголема%20насмевкаголемо%20гушкање

сдк.... глеам, си пишала дека си тажнатага зш бе чупе? Можи некако фолксваген да помогни за да се среди твоето расположение?трепкање

Кон врв
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 19:47
вечер најверојатно ќе е глупо
Кон врв
Blue Scarlet Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Амазонка

Регистриран: 03.Ноември.2009
Поени: 9011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Blue Scarlet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 19:56
SDK .... E petok e ... lovot moze da pocne ...... голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Lupus non mordet lupum.

Vulneratus non victus!

Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 20:01

Originally posted by tiggy_sparrow tiggy_sparrow напиша:

сдк... отидов да учам нешто, утре праам 2 тестови, а не знам ни за што теми сезагриженост

сдк... позз до Тиги со која не направивме муабет ич денескатагаголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање....

патем, тигица, ај сеа од ко ме виде како изгледам кажи ми дали така ме замислувашеголема%20насмевка
Прашање на милионер: кој актер го игра Џек Спреоу во „Пиратите од Карибите“среќа

Човеков мислеше пола саат шо се викаизненадување
Инаку...сварно муабетот не идеше...

Он топик...СДК...Волс не го замислував баш така, меѓутоа вака е повеќе од доброзадоволствоголемо%20гушкање

сдк....еееј,  добро формулирана реченицаплазењеголема%20насмевканамигнување
сдк.... абе чупе, многу си ти поразлична на другине фотки....голема%20насмевка Ама нема везе, како што викаш, повеќе од добротрепкањеголема%20насмевкаголемо%20гушкање

сдк.... глеам, си пишала дека си тажнатага зш бе чупе? Можи некако фолксваген да помогни за да се среди твоето расположение?трепкање

СДК...Мислам дека не може...рамнодушност
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
mrzla Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
натурална девојка

Регистриран: 14.Мај.2008
Поени: 13330
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mrzla Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 21:01
sdk..nemozam veke
Кон врв
Biba_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Непоправлив оптимист

Регистриран: 18.Јануари.2008
Поени: 13718
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biba_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 21:11
сдк конечно дојде крајот на обврските за денес... за трета смена зимам слободна вечер голема%20насмевка
Кон врв
Lithium Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Декември.2008
Поени: 9407
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lithium Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 23:06
сдк поклонувам кученце, цена по договор газење%20од%20смеење
You think you are perfect? Well, try walking on water...
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 23:14
сдк ....... обавезно ќе одам па макар и без покана задоволство задоволство задоволство
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 23:29
сдк.... леле ама сум се напиаел
Кон врв
Sunny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Fantasy girl

Регистриран: 01.Октомври.2008
Поени: 19874
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sunny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2009 во 00:26
сдк ... не е фер тагатагатагатагатага
Пријателите се како ѕвездите. Не ги гледаш секогаш, но знаеш дека се тука некаде!    
Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2009 во 00:26
sdk  sakav da vozam tocak.. no tocakot ne sakase da e vozi so mene 
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2009 во 02:14
sk...vnimavaj...otkako ke se izgoris ke duvas i na kiselo mlleko
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Декември.2009 во 04:18
сдк - ми олесна 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 451452453454455 832>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.