IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 448449450451452 832>
Автор
Порака
mimicria Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Регистриран: 27.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3444
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 13:38
sdk...sveceno objavuvam deka vcera prv pat ja gledav seherezad...среќа.... pa i ne e taka losa... ali imase dve placenja, edna trudna, dve karanici i nieden sex голема%20насмевка... biser na celata epizoda bese : "me razbiras li sto ti zboram? jas na makedonski ti zboram!!!"газење%20од%20смеење da se ubies
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 13:38
Originally posted by mimicria mimicria напиша:

sdk...sveceno objavuvam deka vcera prv pat ja gledav seherezad...среќа.... pa i ne e taka losa... ali imase dve placenja, edna trudna, dve karanici i nieden sex голема%20насмевка... biser na celata epizoda bese : "me razbiras li sto ti zboram? jas na makedonski ti zboram!!!"газење%20од%20смеење da se ubies

sdk da go vidis na kerem bratmu kolku e tip.GO SAKAMљубовљубов

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 13:40
sdk...ne znam za shto stanuva zbor ama, ...shtom e i makedonski spomnat mora da e ...газење%20од%20смеење
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 13:41
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

sdk da go vidis na kerem bratmu kolku e tip.GO SAKAMљубовљубов

objasni mi koj e kerem i koj e brat mu?
onoj so plavite oci? toj e onur
onoj sto mu e partner sto se mota okolu seherezad?
a koj e onoj so dolgata kosa sto e trudna onaa od nego?

Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 13:43
сдк ......... крманкараши газење%20од%20смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 13:46
sdk kerem e na onur partnerot,toj sto se vrtka okolu sheherezad ,
a brat mu do prva treba da se pojavi
a nekoj so dolga kosa ne znam, pa i bremena nekoja
ti da ne ja gledase i Gjumus pa si se zbunilaгазење%20од%20смеењеплазењеплазењеплазењеплазењеплазење

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 13:48

ti da ne ja gledase i Gjumus pa si se zbunilaгазење%20од%20смеењеплазењеплазењеплазењеплазењеплазење

sdk... ma za onoj mislev so dolgata kosa.. zena mu sto bese bolna, pa vcera ozdrave, a toj ima trudna svalerka..
a ti od kade go znaes brat mu na kemer ? kade si go videla?? ..... daj link

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 13:49

sdk... ma za onoj mislev so dolgata kosa.. zena mu sto bese bolna, pa vcera ozdrave, a toj ima trudna svalerka..
a ti od kade go znaes brat mu na kemer ? kade si go videla?? ..... daj link

SDK

lele maaaaaaaгазење%20од%20смеење za ali kemal si mislela, jas pa smotana изненадувањеизненадувањеизненадување
aa e pa taa ke go rodi deteto ama ke umre,i on ke go cuva....a ovoj cekaj da go pobaram....

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 13:54
sdk....gotovo? go najde?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 13:58
sdk...go vidov, i ruzen mi e...
fala bogu sto imame razlicen vkus za tipovi голема%20насмевкаголема%20насмевка

Изменето од mimicria - 25.Декември.2009 во 13:59
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 14:00

sdk ti nemas vkusгазење%20од%20смеење
neli ti teknuvaплазењеплазењеплазењеплазење
a inaku e mnogu ubav toj...

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
magnet za defekti

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimicria Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 14:01

sdk ti nemas vkusгазење%20од%20смеење
neli ti teknuvaплазењеплазењеплазењеплазење
a inaku e mnogu ubav toj...

sdk....zaboraviv deka sum magnet газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
EKCTPA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Октомври.2009
Локација: Macedonia
Поени: 448
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај EKCTPA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 14:05
da da mi se dopaga toa shto imate razlicen vkuc za

Nego da se otvori tema Sheherezad za da nemora tie shto nesakaat da citkaraat ovakvi cuda

Fala na razbiranje
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата.
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2009 во 14:05
сдк ...... мислев дека акцијата “ метла “ е привилегија само на грчите власти газење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 448449450451452 832>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,297 секунди.