|
Сакам да кажам... |
Внеси реплика | страница <1 448449450451452 832> |
Автор | ||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk...sveceno objavuvam deka vcera prv pat ja gledav seherezad....... pa i ne e taka losa... ali imase dve placenja, edna trudna, dve karanici i nieden sex ... biser na celata epizoda bese : "me razbiras li sto ti zboram? jas na makedonski ti zboram!!!" da se ubies
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk da go vidis na kerem bratmu kolku e tip.GO SAKAM |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk...ne znam za shto stanuva zbor ama, ...shtom e i makedonski spomnat mora da e ...
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
mimicria
Сениор magnet za defekti Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3444 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
objasni mi koj e kerem i koj e brat mu?
onoj so plavite oci? toj e onur
onoj sto mu e partner sto se mota okolu seherezad?
a koj e onoj so dolgata kosa sto e trudna onaa od nego?
|
||
Dajem ti verse i note, sve moje sarene perle na dar, jos te mogu pjesmom kupiti, lukavo i slatkorjecivo, jos uvjek mogu ti podvaliti ljubav...
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк ......... крманкараши
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk kerem e na onur partnerot,toj sto se vrtka okolu sheherezad ,
a brat mu do prva treba da se pojavi a nekoj so dolga kosa ne znam, pa i bremena nekoja ti da ne ja gledase i Gjumus pa si se zbunila |
||
||
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk... ma za onoj mislev so dolgata kosa.. zena mu sto bese bolna, pa vcera ozdrave, a toj ima trudna svalerka..
a ti od kade go znaes brat mu na kemer ? kade si go videla?? ..... daj link
|
||
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDK lele maaaaaaa za ali kemal si mislela, jas pa smotana aa e pa taa ke go rodi deteto ama ke umre,i on ke go cuva....a ovoj cekaj da go pobaram.... |
||
||
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk....gotovo? go najde?
|
||
|
||
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk...go vidov, i ruzen mi e...
fala bogu sto imame razlicen vkus za tipovi Изменето од mimicria - 25.Декември.2009 во 13:59 |
||
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk ti nemas vkus neli ti teknuva a inaku e mnogu ubav toj... |
||
||
mimicria
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk....zaboraviv deka sum magnet
|
||
|
||
EKCTPA
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da da mi se dopaga toa shto imate razlicen vkuc za
Nego da se otvori tema Sheherezad za da nemora tie shto nesakaat da citkaraat ovakvi cuda Fala na razbiranje |
||
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк ...... мислев дека акцијата “ метла “ е привилегија само на грчите власти
|
||
Внеси реплика | страница <1 448449450451452 832> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |