![]() |
|
СУРОВИ СМЕ! ама не признаваме |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6789> |
Автор | |
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Суров е животот,ние само мораме да го прифатиме
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Ма сурови сме не постои веќе човек на 21 век, тс ги има ама и тие полека пополека изумираат...
![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Poslusajte sto vi zboruva vasata dusa...kako da e na rasprodazba!
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Koga ke go prasate "Budaliot " dali e budal
![]() ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
суров сум ... признавам ........ ама само кога некој заслужува
![]() |
|
![]() |
|
Blue Scarlet ![]() Модератор ![]() ![]() Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
"Jok , jas? Neeeeeeeeeeeeee "
![]() ![]() ![]() |
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
![]() |
|
Dani79 ![]() Група ![]() Регистриран: 24.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 49 |
Знам да бидам сурова..признавам
Знам да бидам и човек За кого како и во зависност од тоа кои копчиња ми ги активирала дотичната особа ![]() |
|
![]() |
|
maria_magdalena ![]() Сениор ![]() ![]() trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Ми се чини дека во мојата населба живеат најголемите мачители на животни, со мои очи имам видено како на едно беспомошно кученце му ја кршат ногата. Од такви мали монструми подоцна произлегуваат најсуровите убијци.
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Не може животот да биде суров ако ние луѓето сами не го дозволиме тоа, да дојде до тој степен на суровост. |
|
![]() |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Човечката чуровост нема граници а најочигледно доаѓа до израз кога се однесува како ѕвер спрема животните и другите луѓе сосема беспотребно и без никакво оправдание.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
viktorija123 ![]() Сениор ![]() ![]() Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Jas bi rekla deka sme tvrdoglavi, ama ne priznavame, zashto i ne znaeme deka sme takvi ![]() |
|
There is no doer..... But if you have one, let him do self-inquiry.
|
|
![]() |
|
zabegan ![]() Модератор ![]() ![]() Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
човечката раса е најлошото нешто што воопшто се има изрогено во овој универзиум и тоа по многу параметри, најпрво за лошо за себе, а потоа и за остатокот од светот
а зошто е најлоша, бидејќи има избор, има и подобра опција, но никогаш не ја бира таа понекогаш, срам ми е што сум човек многу ми се допадна и првиот пост на темава, не објаснува најубаво ![]() ![]() Изменето од zabegan - 15.Јуни.2011 во 20:14 |
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
surovi sme....t.s..........surova sum...
|
|
![]() |
|
vanesa ![]() Сениор ![]() Регистриран: 19.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 1588 |
Da, surovi ste...
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 6789> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |