|
Верски тероризам... |
Внеси реплика | страница <1 1718192021 27> |
Автор | ||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Причинско-последични значи; убиваните се самите криви! Знаеш ли Кој и Што е Единстевниот Пат преку Кого може да се излезе од овој маѓепсан шејтански круг? Свестен ли си дека обожаваните списи и сваќањето на истите од страна на оние кои Му се противат на БОЖЈОТО ЕВАНГЕЛИЕ во ХРИСТА, засигурно не се излез од маѓепсаниот шејтански круг? |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зошто правиш на секое споредба со во Босна???
Па кај сум рекол дека во Босна тоа што се случувало е во ред??-Сум рекол ли некаде?? Човече исламистите од ал каеда колат и истомисленици свои бре,луѓе со исламска вероисповед само заради тоа што не ги поддржуваат и поради тоа што не се држат до нивните строги закони алооооооооо. Јас не ти зборам бре за христијани и разни деноминации тука па да во секој пост ти се во уста Босна и Палестина,па ниедно од тие не оправдувам и не се повикувам на ништо ко тебе. Чисто се сомневам дека на детето од клипот некој му ја силувал мајка му или му направил нешто лошо? Оооооо Дешад,она се е во име на ислам бре,коли и вели алах акбар,гине со бомба на него и вели алах акбар. Ако не чини тоа тебе ти ја гнаси верата бре Дешад. Не си ли свесен дека исламот прави пореметени индивидуи со тоа што ги задоува од малечки децата со омраза кон се што не го поддржува кон неговите настрани убедувања ооо Дешад???? При нападот на кулите близначки во Њујорк загинаа и муслимани Дешад,јасно ли ти е тоа? Која мака виделе во Авганистан од новинарите или работници во кујна ко тие од Куманово што беа киднапирани за да им ги пресечат главите или пак прсти од новинари да праќаат по пошта за да добијат откупнина оооо Дешад???? И се тоа во име на државно-политичката доктрина ислам која на вас ви ја прикажуваат како религија за полесно да имаат контрола врз вас. Зпшто не стави на појас Осама Бин Ладен бомба и не ја активира некаде во многу народ,ќе стане маченик и ќе оди во рајот кај што ќе му тече вино и ќе биде опкружен со девици,не ја знам бројката на девиците извини???? И после ти ќе ми збориш Босна и Палестина тука,кога немаш аргументи фати се по сто пати за истото. Па кој од нас пишал тука дека геноцидот и етничкото чистење во Босна е добра работа????-Кој пишал наведи еден од челновите на форумов. -Па јас не те мразам тебе бре дека си Босанец и муслиман и не те напаѓам за тоа,па такви прозирни одговори да даваш тука и да кажуваш некакви ПРИЧИНСКО - ПОСЛЕДИЧНИ РАКЦИИ,немој те молам бе,па не се членовите идиоти тука и дебили. Оние од Ал каеда и сличните на нив ви ја гнасат верата,а со тоа што вие не излегувате јавно да кренете глас против тоа се гнасите во очите на цел останат свет,тоа да знаеш браче Дешад. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nikoj i nisto ne moze da go opravda deteto koe zakola so noz vrzan covek. Nikoj i nisto ne moze da go opravda onoj koj go naucil toa dete kako se koli covek... Kako ke i bide na negovata dusa pred BOG? I seto toa vo imeto na BOGA! GAVOLSKI RABOTI VO IME BOZJE! Zatoa Islamot gubi na reputacija vo sovremeniot svet,tokmu poradi vakvi gnasni raboti! ODVRATNO! DALI TAKVITE MOZE DA SE NARECAT LUGJE? DALI TOA SE PRIPADNICI NA COVECKIOT ROD? |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hahahaha ne e analogija tuku fakt ... |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Toa e samo vrv na leden breg, cekajte ushte malku, dobro e shto pravoto lice na islamot pocna da se otkriva - inaku ima ushte pognasni raboti, samo im treba vreme da izlezat na videlina.... |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cekajte be ludje - SHTO SE SE SLUCILO VO BOSNA ???? Nishto - ama bash nishto .... Vo bosna beshe vojna. Vo vojnite ludjeto umiraat taka bilo i ce bide... Toa shto nekoj ovdeka saka bosna da ja prikaze kako stradalishte na muslimanite e evtin marketing.. Shto ocekuvaat muslimanite deka ce dovedat mudzahedini i islamski teroristi od celiot svet i ce peaat Ilahii i kasidi: "Na red dodje Pridvorica nedje ispred same zore, navalise "polaznici" i na vrata i prozore. Sta je srebro, sta je zlato kad Srbina treba klati, sta je dzihad Nikola je jos odavno trebo znati. "Ja sam dolje u potoku Bojanine probo sise i provuko pletenice da niz grudi tako vise, Onda sam je razapeo kao sto je Pilat Hrista, da se tako obnazena, na bozicnom jutru blista." "Pripremite sada malje ostavite bajonete, Vrijeme je da oruzje oprobamo jos i ovo Ante ga je u Zagrebu za genocid srpski kovo. Ili pak na toj klip ce ucat deca da kolat...I posle se ocekuvaat nikoj da ne gi cepka ... Ma daj ti se molam .... |
||
Give me your secrets
||
spiros
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: На пат Статус: Офлајн Поени: 4490 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тие кои што викаат дека ништо не се случило врз бошњаците во босна, исто како оние што викаат дека ништо не се случило врз србите во втората светска војна, тие засигурно не се Чеда на ВИСТИНАТА! |
||
Through the Blood of His Grace,
we are Forgiven and Free, in Time & Eternity! БОГ да го благослови Авраам, Исаaк, Израил ...! |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а што тоа се случило со бошњаците во тој конфликт што не се случило и со србите во истиот ? ........ или , своите “ чеда на вистината “ ги бараш со помош на западните медиуми и извештаите на истите оние кои цивилните цели и население во бездушното бомбардирање во 99 - та ги прогласуваа за колатерлана штета ? ......... и кои побрзаа во конфликтот од 2001 - та да ги извлечат своите инструктори и оние кои ги обучуваа од Арачиново ? ........ јаки ти се тие “ чеда на вистината “ кои веруваат само во тоа што ним им одговара
Изменето од МАРШАЛ - 24.Декември.2009 во 18:51 |
||
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Значи , колку и да ја теглиме никој нема да отстапи од својот став, затоа мислам дека сосема непотребно е повеќе да се дискутира на оваа тема.
Кога станува збор за убивањето на муслиманите, тоа е политика, а кога станува збор за другите, тоа е тероризам. Јас би рекол тероризам во тероризам. Никој никого ниту чита ниту сака да го разбере тоа што го чита. Едноставно, нишаните на Балканот не се изменале воопшто,- тој и понатака си останува тоа што од секогаш бил: БУРЕ БАРУТ. |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а што мислиш , зошто швајцарија или австрија не се буре барут .....
|
||
deshad
Сениор Регистриран: 13.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 1350 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Затоа што таму нема православни! Изменето од deshad - 24.Декември.2009 во 22:05 |
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
.......... едукација ....... едукација е проблем .... ама не верска
|
||
Pacifist
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 28.Јули.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 1618 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
recisi nikogas ne sum go posetill ovoj podforum nitu sum komentirall na nekoja tema vo Veroispoved ... vecerva rekov aj da gledam sto ima i pocnav da prelistuvam mallku po temi ... eden dell od komentarot koj mi go privlece vnimanieto e deka allbancite od Kosova vodelle vojna vrz verska osnova ... toa ne e tocno ... allbancite se borea za svojata slloboda ... a za podatokot deka se ruseni 300 pravosllavni hramovi , toa ne znam kade si go najdell ... samo po srpskite vesnici se pisuvaat vakvi llagi ...
ova sto go pisav nema tollku vrska so vera ili religija no me iritirase toj dell od komentarot ... demek allbancite se muslimanski teroristi ...
|
||
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related |
||
Внеси реплика | страница <1 1718192021 27> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |