|
Дали сакате мажи/жени во униформа? |
Внеси реплика | страница <1 1314151617 18> |
Автор | |
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
господин совршен |
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ух... да
|
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
SlavicaT
Нов член Регистриран: 26.Октомври.2009 Локација: Greece Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
munti
Група Регистриран: 09.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
IGI beeeeeeeee so si licen vo uniforma
Изменето од munti - 10.Декември.2009 во 13:09 |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
........e,ako ovaa ne ve potpali....idete lechete se! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
munti
Група Регистриран: 09.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ova nekoja koleska na konan ke dae Изменето од munti - 10.Декември.2009 во 13:25 |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ma dajte neshto drugo. Trieset decenii ja nosev. Sega e red za neshto drugo....pa makara i golo.Toa samo poradi promena i . A uniformata koja ja nosev ako treba (ne dajbozje) pak bi ja oblekol.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fetisot e del od nasite karakteri...
Da...jas bi sakal da mu stavam na edno kukle ovde od forumov kapce od medicinska sestricka... |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uffff uniforma... mmmmmmmmmm... koga bev lani vo bolnica imase edno kukle ama bese so mantilce edvaj do gazeto i go pokrivase... i gore bese stalno raskopcano... stalno nasmeano mi idese vo soba.. i se nekako ona bese odgovorna za mojot apartman.... sto bidna posle toa ne kazuvam..
DA SAKAM DEVOJKI VO UNIFORMA... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве неколку униформи Медицинска сестра |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хотелска собарица Изменето од bijonse1 - 23.Декември.2009 во 22:00 |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
полицајка |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Воена медицинска сестра |
|
bijonse1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Колеџ девојка |
|
Внеси реплика | страница <1 1314151617 18> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |