IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - На кафе кај NRGMKD
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

На кафе кај NRGMKD

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 117>
Автор
Порака
bijonse1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Регистриран: 14.Јануари.2009
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 16521
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 18:30
бијонсе1 малку во новогодишен шмек.....
може мала измена .....
Novogodisna Madonna голема%20насмевка
odnapred blagodarime не%20вреден

Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14599
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 18:54
bijonse1 , mila, jas bi ti preporacala da stavis posexy slika na avatar koja ke im go kreva pritisokot i na mazite i na zeniteнамигнување

eve predlog

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 19:12
Originally posted by CST CST напиша:

bijonse1 , mila, jas bi ti preporacala da stavis posexy slika na avatar koja ke im go kreva pritisokot i na mazite i na zeniteнамигнување

eve predlog

jas ne gledam nikakov predlog???збунетост
da bidam magla??? bela ??
Zsh ma CST sho mi fali ???
pa morav malku za novogodishnite praznici malku praznichno da se soblecham.....голема%20насмевка
ajde!!!.ајде........ili i ti smenise novogodishno .......ili ne me udiraj nisko ...губитник

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 19:18
Hmmmm глупчо

pa iskreno , imav vpecatok deka si dosta vrela bijonse, ama so posledniot avatar me razocara skroz тага

nekako se padna u voda , na najnisko nivo , mnogu slab avatar .....

Koga veke sakas izmeni , pogotovo novogodisni , moras malku posexy , so zavodliv pogled , nesto erotsko , onaka sexy hot look  da stavis  koj odma ke pagja vo oci na forumdziite намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 19:28
e pa sega sho da pravam ??? не%20знам
jas stavam mene sho mi pagja na ochi , a ne na nekoj drug изненадување
a za vrela плазење ????  smrznata sum brr brrr brrrrr ko santa mraz sum........
nego ajjjjj daj da vidam sho podrazbirash za cool avatar......spored tebe.....губитник
dokazhi za da ne pomislam deka mi davash niski udari.......намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 19:29
ti pisav licna poraka среќа

i te kako mi go digna pritisokot , a mozam da zamislam na mazive , mmmmmmmmmmmm  задоволство
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 19:32
nekako ne mi odgovara tvojot predlog ...vidi vo minjatura glavata ne mi se svigja so kapata nekako smotano izgleda dgjabe prednica.......
a sho i faleshe na mojata slika so zadnica???збунетост
jas mislam deka mashko treba da preseche za avatarot......
aj odberi koj forumdzija da prasham za mislenje ???ajjj odberi ti...трепкање

Изменето од bijonse1 - 23.Декември.2009 во 19:34
Кон врв
KING35 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
shadow...

Регистриран: 25.Ноември.2008
Поени: 7624
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KING35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 19:36
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 19:43
nishto CST .....
tvojot predlog padna src , so izvrsheniot referendum .....mojot predlog ubedlivo  100% pobedi голема%20насмевка
taka da трепкање  novogodishno ke se soblecham po moj vkus кул
moderatori ne zameruvajte .....malku prednovogodishno lafime големо%20гушкање

Изменето од bijonse1 - 23.Декември.2009 во 19:47
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 19:52
bijonse , jas samo sto izlegov od pod tush 

mnogu zesko stana ne se izdrzuva poveke црвенеење

ok, vo red stom ne e po tvoj vkus среќа , zabeleskata kaj tvojot izbor bese sto devojkata imase nekako razocaruvacka faca , nemam komentar za zadnikot  голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
bella Madonna

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bijonse1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 19:54
ova ti izgleda za razocharuvachka faca????
a beeeeeee 100 % dobi  glasovi od prisutnata mashka populacija.......zhimi se.....молитва

Изменето од la fille - 24.Декември.2009 во 23:35
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 19:57
ok taka neka bidi среќа

ipak sum za nesto udarno ......crveni usni .....ili plavusa .....nekoj detal (cherry )  mmmmmmmmm

no ok e i ovaa  среќа
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Декември.2009 во 20:00
Јас гласам за привлечнава позадина....трепкање
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Декември.2009 во 11:51
еј луѓе кафе баров пак го отворам и доста со офтопици за тоа имате тема офтопиклутина
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 117>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.