![]() |
|
Сакаааааам....... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 426> |
Автор | |
Dana ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ke vidime utre. Ako me nema na forumov, se iskupil, ako me ima, ke ti kazam so sto sum go napravila partal!
![]() |
|
![]() |
|
batt's ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
dogovoreno
![]() se nadevam nema da te ima ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
blue ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
сакам ќотек, или поточно да се изразам плачам за ќотек
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delfin ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
сакам сакам сакам .....ко ке те видам ке ти кажам шо сакам .........
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
сакам побрзо да дојт утре...и да одам на паликоса...
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
soncence ![]() Сениор ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: American Samoa Статус: Офлајн Поени: 2341 |
Sakam da go vidam toj so sega momentalno mi se svigja
![]() |
|
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
сакам ...еднаш да напрам нешо паметно...и да не сум толку...down the helll
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Sakam denes da ne mi bide tazen den...ama znam deka mislite tamu ke me vodat
![]() Изменето од beleg |
|
|
|
![]() |
|
сакам...барем днес да ми е поарно...велигден е ...
|
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Клементина ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 305 |
сакам некој за мене да учи, на 26 полагам
![]() |
|
precious..
|
|
![]() |
|
Carnation ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 3499 |
da dojdit ovaja vamu i da ne se zanesvit mnogu
![]() ![]() ![]() |
|
Понекогаш дури и за Фројд бананата е само банана
|
|
![]() |
|
oblachinja ![]() Сениор ![]() Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Sakam da ne sum custvitelna...sakam da sum kako karpa...sakam stvarno sakam da se promenam.......sakam da si pominuvam sekoj den kako denes...
|
|
|
|
![]() |
|
veda ![]() Сениор ![]() Регистриран: 15.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 287 |
Sakaj i ke postignes se sto si posakala znaejki deka dovolno si se trudela jas na pr. sakav pocesto da doagjam na forumov i po dolgo vreme zaklucuv deka ne sum se trudela dovolno!!!
|
|
![]() |
|
Vedicke....srce si!!!!!!!!!! |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 9192939495 426> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |