|
Брат или сестра? Или ниедно? |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | ||
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
..исто како, чнм........
ама затоа пак , јас ќе си имам три четири дечиња ...!!!
|
||
секој нов ден, носи нова надеж...
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ИТ КЕНТ БИИИИ! |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Anarchy
Сениор Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас имам две сестри, една постара четири години и уште една помала 15 минути, близнак сум.
Порано многу сакав да имам брат, зошто по фамилија од татко ми јас сум единственото машко до прво колено, а татко ми има тројца браќа и една сестра. Постарата сестра е најдоброто суштество што го знам и можам да го замислам, на мравка не гази. Скромна, секогаш присебна, секогаш знае да даде добар, корисен совет и секогаш себе си се става на второ место, на прво е семејството. Со близначката ич не личиме, ни физички, ниту пак карактерно. Ептен брзо зборува, темпераментна е и избувлива, по цел ден само се расправа со мене (не и треба причина за да се расправа). Инаку, порано беше многу зависна од мене, изгледа затоа што за се и помагав, а таа не сакаше да се потруди ни најмалку нешто сама да направи. Но, како што созреваше, самата свати дека јас нема секогаш да бидам покрај неа, почна да се труди повеќе, на секое поле и успеа во тоа. Патем, таа е единствениот човек што уште од сабајле е желна за кавга, уште нерасонета веќе има забелешка за сите (најчесто за мене). Интересно е дека се расправа само кога мисли дека е за нешто во право (а тоа верувајте е ептен ретко) и откако ќе и ги кажеш сите аргументи и факти дека не е така се повлекува и не сака да слуша понатамошни мислења. Но, таква е каква што е, не можеш некој да промениш доколку самиот не го сака тоа. Можеби е најголемата кавгаџивка, но исто така е и единствената која знае да не насмее кога сме собрани цела фамилија. Иако, многупати до сега го имам кркано дебелиот крај заради неа и ме има ставано во незгодни ситуации, секогаш сум бил и ќе бидам покрај неа. Никогаш немам зажалено што имам сестри, напротив двете ме прават подеднакво среќен и не би ги сменил за ништо, ги сакам такви какви што се. |
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
bounty
|
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Жими се да
|
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја ја викам сеСра.....
она Даичке мене...кога и треба нешто Инаку супер сме во комбинација малку е поулава од мене |
||
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
i jas nemam ni brat ni sestra......a i ne ni sakam da imam
|
||
Simnat od visokite planini
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имам сестричка, пишува на форумов иако не често колку што би сакала јас, повеќе на мој наговор. А мамица (која исто така е член на форумовно ретко пишува) не чита и вика: “Боже што прородив ова....“
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Момче Македонче
Сениор Регистриран: 16.Август.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Имам помала сестра, три години, многу е добра, на мравка не гази, многу учи, се што е позитивно. Само многу ме гњави со тоа учењето, дај види ми ова за факс, дај види ми она. Дај малце олабави, еве сега и вода сакала да и носам, ццц... Хаха, најсупер е, не знам што би правел без неа, секогаш е тука за мене
|
||
„Јас го разбирам светот како поле за културен натпревар меѓу народите“ - Гоце Делчев
|
||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
imam pomal brat i gledam deka me stignuva u karate, toa nekojpat me gordee, nekoj pat me nervira...
u shkolo e po genijalec od ja koa sum bil i plus zhenskite poveke go sakat ama nesreka... < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
IMAm sestricka
|
||
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |