![]() |
|
Ме интересира |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Автор | |
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
paaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
EKCTPA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
![]() ![]() |
|
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
ete omar ja prekrsti
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
па ти не рече дали си согласна со тоа или не??
![]() ![]() |
|
![]() |
|
pa ti baraj ja rakata...moz i neso drugo ke dobies pored nea
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
EKCTPA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
hahaha da najvazen del e da si pobarash a sea shto ke dobiesh toa e neshto drugo
![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Ова Блу ко закана или ко награда да го сватам??? Ќе ја барам раката и ќе добиам бокс, или ќе ја барам раката а ти ко по оние љѕбовнине филмови ке ми се фрлиш во прегратки и страстно ќе ме бакнеш....
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
edno od tie dve pa ako imas hrabrost poveli probaj
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lele bly srcka kolku si bila silnaaaaaaaa, Omar duri i prestana da pishuva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
Ех друже омар тука е не се секирај,,,,
![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Ja nisam odavde...:)
Temava svastara ja naprajvte...c c c ![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
me interesira
zosto nemam ic inspiracija za da pisuvam vo ljubov.... ![]() Изменето од MyWay - 22.Декември.2009 во 14:06 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
ме интересира дали тоа значи дека не е вљубена
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |