![]() |
|
Ме интересира |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Автор | |
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aj,aj.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Opa, ke se zemat decava na krajot
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sonce si kaza-ne sakas muskuli kaj zensko ...a jas sakam muskuli kaj masko
![]() ![]() zbunet pa kaj si ti ![]() ![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Dali sum ljubomoren ? Pa sekoj sto ja videl Blu mora da stane ljubomoren
![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
nema potreba od ljubomora...blu bila i sekogas ke ostane-sama
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Збунет кој ќе се земи бре чоек?? Дур ги молев мајка и и татко и едвај попуштиа, не та не... И таман рекоа да оваа не сакат...
Аааа будал јас Бритни за Блуе ја остајф... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
pa vajda ne si po kelaite zabegani devojki
![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() |
|
epten te saket
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ke se zemite, osekam ja som vaka se zakackate
|
|
![]() |
|
EKCTPA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
definitivno ke se zemete nego kazi sea koga svadbata a ako sakash za pobrzo da zbrkame vrski za u maticno
![]() |
|
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
|
![]() |
|
Аааа јас тука не се мешам, оставам се на невестата..
![]() |
|
![]() |
|
ete gledate? toj e primer kakvi maski ne sakam
![]() prvo nema muskuli vtoro se na nevestata ostava ![]() ja sakam maz -MAZ bre a ne nekoj so se na mene ke ceka ![]() |
|
|
|
![]() |
|
EKCTPA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
nemojte vaka sea site na grb na blueprayer daj malku rasporedete se koj vamu koj tamu, greotka e
![]() ![]() ![]() |
|
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |