![]() |
|
Ме интересира |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Автор | |
roki09 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 06.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 21 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 22.Декември.2009 во 02:21 |
ke kaze nekoj/a poubavo mi deka sum sam , jas ne mozam ic ke puknam a sam sum ko pessssssss
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
roki samo nekoj bez vrska temi otvoras. ako si sam ko pes zemi si milenice
![]() |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Дан си заљубен во себеси?
![]() |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Daj oglas na PINK roki...
![]() Prevzemi nesto!!! Изменето од Joshua_Tree - 22.Декември.2009 во 09:30 |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Ma kakov pink... Go prijavuvam vo MOE MILENICE so MELITA ona ke mu najde resenie, ne sumnjam vo nea...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
sve za ljubav
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Joshua_Tree ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Blueprayer me iznasmea od posabajle.....hahahahaaaaaa
![]() |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
![]() |
|
Aaaa odam i jas so nego...
|
![]() |
|
ako ne na EDO.... i neka ne zaboraj da pise-dobro situiran
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Aman be srce, starite znaes kako vikale LJUBOV I SLAMENA KOLIBA... Mototo ke ni bide toa... UStvari so saka neka praj jas si imam drugi obavezi tamu....
![]() |
|
![]() |
|
abe ti haspand of britni spirs..... neka e i od slama ama neka e palata
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Aj te nosam vo mojana palata da ja vidis schubaa et...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
so ke me nosis do vcera mi placese ne sakas muskuli
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |