|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 6162636465 339> |
Автор | |||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Туф, колку сме ние одговорни, сами си идеме у офтопик....
И повторувам, четворче имам хемија |
|||||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
да резимираме:
Даре претпоставува дека тиги е Hg+H20 (жива вода) На Тиги мозокот и бил на пасење и не и текнува за соединението На Фолкс мозокот му е на стенд-бај претходниве 24 часа , патем, ама вака зомбифициран пишува на форум ( и има зелени очи) Продолжуваме..... Дарко има збор Изменето од volkswagen - 21.Декември.2009 во 21:02 |
|||||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
u 8mo 4ka hemija?ke se karame tiggy< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
|
|||||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
sega i gi pishuvav na tiggy... Hg + H2O - SUM... ZHIVA VODA SUM... na Lithium fintite.. < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
јас у 8мо имав 2ка хемија па шо ми фали.... очите уште ми се зелени, а и мозокот такоџе
|
|||||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
тиги има збор
|
|||||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Извини Даре...Мрза ме фати од почетокот... Али денес праевме тест...100% добивам петче Да се гордееш со мене |
|||||
|||||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
|
|||||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Ти да се гордееш со мене дека научив...многу ствари за колите |
|||||
|||||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Абе јас се гордеам со тебе што си металка (правилно е граматички:?), и што не сакаш емовци... значи си созреала (за мажење си стасана - Sparrow) Иначе , ќе си фатам емовка сега |
|||||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
se gordeam ama toa za vakuolata biologija me nogu frustrira< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
|
|||||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
kakva be emovka, chekaj ja ke ti mestam edna, ke ti pratam slika po LP < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|||||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
Богами...за мажење сум била, убаво викаш
За металка...хм...незнам...можеби...како да кажам...слушам метал, али не би се нарекла металка Опрашташ ми шо не сум металка нели? |
|||||
|||||
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||
tiggy ne e metalka... tiggy e
...Едноглава, двоока, дворука, двонога,езикова адвокатка, лимонско слатка, свашто мрза, успорено брза, мудра незналица, трезна пијаница, јуначка кукавица...И пак да би се родила, јас би била јас... Iron Man e genijalec < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|||||
Внеси реплика | страница <1 6162636465 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |