|
Претпоставувам дека... |
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Автор | |
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пд...така ќе биде.....
овај го ставив така колку Тиги малце да ми се лути |
|
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pd, tiggy ne saka zeleno< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ма како....
сакала зелни очи (како моите), па јас одма и на аватар |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pd... ima nekoja hemija ovde izglea< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
НЕ МОРЕ
Ни хемија , ни биологија, ни физика..... само заеднички јазик за комуникација Тиги мене ми е другарка. Гушка до незе |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pd.. svativ...
pd volkswagen eden den ke napravi kola sho leta... < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Далеку од таква хемија |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pd tiggy ima slaba ocena hemija
Izgleda stanuva Hg + H2O od Hemija... neka razmisli malku sho e toa Hg + H2O< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
пд....
ма...апсолутно Тигрице оооооо...па, Даре..... слаба зарем има таа? Изменето од volkswagen - 21.Декември.2009 во 20:56 |
|
DDarko
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pd pak zabegavme, i pak moderatorite ke ni brishat postovi< id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" ="">
|
|
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
идеме во Офтопик , ај,.....
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Четворче имам хемија ПД...Hg е жива ако не се лажам, а ова другово вода Мислиш мене ќе ме превариш а? А за соединениево...хм...незнам Не ми текиќе моментално, мозокот ми е на пасење |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ima mnogu guzva i obvrski...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дарко пак Мозила користи |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 7> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |