![]() |
|
Лига на шампиони |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Автор | |
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lel milan lapanjeeeeee
![]() |
|
![]() |
|
vojvodata ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 12 |
barsa sampioni, pa toa se znaese uste pred da pocne sezonata
|
|
SO VERBA VO BOG, VOJVODI DO GROB
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
не знам кој кого е*еше во гнсниот гз... |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Petardinho ![]() Нов член ![]() Регистриран: 16.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Barca odi vo pariz a milan mozat samo megu sebe da se e.....t Mnogu zaostanuvaat vo kvalitet zad barca i bez deco,messi,xavi na San Siro im udrija dobar kotek na dedovcite od milano Forca barca go!!! go!!! Barcelona &nb sp; Ronaldinho-Eto'o-Messi - zakon |
|
![]() |
|
blood ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член ![]() Регистриран: 22.Април.2006 Локација: Brazil Статус: Офлајн Поени: 2 |
Mislam deka ovaa godina bi bilo ubavo BARCELONA da bide sampion mislam deka dobro finale ke bide barsa i arsenal
![]() |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Да, финале Арсенал - Барселона, но Арсенал ќе прославува!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
mishel ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
BARSA E SAMPION OVAA GODINA
|
|
![]() |
|
preselnica_mk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
[QUOTE=Dogi]Äà, ôèíàëå Àðñåíàë - Áàðñåëîíà, íî Àðñåíàë å ïðîñëàâóâà ! [/QUOTE
Izvini za toa, nema sansi!!! |
|
Razmisluvaj pozitivno!!
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Ми е криво што моите два тима Барселона и Милан се сретнаа заедно у полуфинале.... Иако желба ми е веќе две сезони Милан да му ја земе мерката на Челзи... Ќе мора да почекам уште една сезона јеби га, иако Барселона веќеи го зема скалпот на Челзи....
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
preselnica_mk ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Април.2006 Локација: Spain Статус: Офлајн Поени: 103 |
Zosto celo vreme go upotrebuvas toa jebi ga, nogu loso zvuce..........
|
|
Razmisluvaj pozitivno!!
|
|
![]() |
|
interist_99 ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 14.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 32 |
sto vi e na vas be , samo anri kje ja zgazi barca
|
|
TeAcHeR fOr FoOtBaLL
|
|
![]() |
|
cecka ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
e bas da vidam.... |
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
![]() |
|
veki ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 28.Април.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1 |
vidovte site deka barsa e zakon.ke ja nosat titulata SAMPONI
![]() |
|
vesna
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
нека ги победат Арсенал, па дури тогаш ќе можат да седнат на победничкиот трон
![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |