|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 5253545556 339> |
Автор | |||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
благодарам.Ама имаш ли толку долги раце да ни гушнеш со Анастеа заедно?
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ти што мислиш? |
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не мислим.Само питам.
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
пиххх
|
|||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
и...не си заслужуваш жртвата.
|
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
позз до Тиги... чупе, кажи ми по што заклучи дека сум поискусен
|
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Епа...постар си и сето тоа... Знаеш како е тоа: `Мудроста му е ќерка на искуството`... Колку толку, имаш поголема љубовна историја од мене |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас имам мобилен...Запишувај: СОНИ ЕРИКСОН... П.С.Запиши на англиски |
|||
|||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
види ја ти неа, ме направи да се чувствувам 10 години постар. Де бре, чупе, 1 година сум само постар Ти иначе, по моја логика средно треба да бидеш... точно? Изменето од volkswagen - 20.Декември.2009 во 18:38 |
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Боље интересна него обичнаЗа разликата у години... Една ама вредна Јас што се сум доживеала за `таа една` година...ехеее.... И да, добра логика имаш богами |
|||
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ме интересира дали си во гимназија или во некое стручно училиште Онака...чисто информативно
|
|||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Погрешно свати...А и јас не се доискажав... Треба да бидам средно, али осмо сум Изменето од tiggy_sparrow - 20.Декември.2009 во 18:49 |
|||
|||
volkswagen
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
едит: добро де, што се секираш... те разбирам Изменето од volkswagen - 20.Декември.2009 во 18:51 |
|||
DDarko
Сениор Миротворец Регистриран: 14.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 4356 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
a jas pak, treba osmo, a sum sredno.. kakva sprotivnost < id="gwProxy" ="">< ="jsCall();" id="jsProxy" =""> |
|||
Внеси реплика | страница <1 5253545556 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |